Dagboka tirsdag 13. april 2010

Det ble tre fortjente poeng mot Molde igår. Berre avgjorde kampen, og er med det i godt selskap. Vi hviler ikke på laubæra: Det er kamp mot Sandefjord på torsdag. Tre poeng Velfortjent. Viktig. Vi vinner på hjemmebane for andre gang i år, og er med det ubeseira på hjemmebane. Nå venter to bortekamper, så … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 13. april 2010»

Det ble tre fortjente poeng mot Molde igår. Berre avgjorde kampen, og er med det i godt selskap. Vi hviler ikke på laubæra: Det er kamp mot Sandefjord på torsdag.

Tre poeng
Velfortjent. Viktig. Vi vinner på hjemmebane for andre gang i år, og er med det ubeseira på hjemmebane. Nå venter to bortekamper, så det kommer vel snart et skred av hjemmekamper for vår del. Disse skal sikkert spilles til alle døgnets tider, på alle tenkelige dager på en nasjonalarena som ser ut som et potitjorde på Finnskogen.

Kampen ble en snodig affære der Vålerenga nærmest høvla over Molde fra start til det var femten minutter igjen av førsteomgangen. Da slipper gutta Molde inn i kampen. Legg så til en klarering fra Freddy som var alt annet en passe god og det står 1-1 etter 35 minutter. Og hvem andre enn han Dibbidibbidabbadobbodoo var det som gjorde det? Typisk at han skulle åpne scoringskontoen sin mot nettopp oss? Neppe.

Andre omgang hadde ikke de samme kvalitetene som første omgang. Molde la se bakpå og satset på kontringer. Men å kontre på en bane som består av 20% sand er håpløst. Dermed startet Molde kælking av ball mot store menn i midten, også det uten særlig suksess.

Vi fortsatte å spille som i første men det satt ikke på samme måte. Men det kommer likevel geniale baller fra våre menn på midtbanen, og nettopp det er det som skjer når vi går opp i ledelsen.

Doffen slår i bakrommet, der tar Shelton ballen ned på skuldra, blir overfalt bakfra, men Morten «Dukk Opp» Berre er endelig på rett plas til rett tid og setter inn 2-1. Noen minutter tidligere var Berre på ferde igjen, men velger å skyte i stedet for å passe til Moa som står alene på 12 meter…

Vi rir stormen til Molde av – den var vel heller en liten bris – og tar et byks oppover på tabellen.

Joda dette likner på noe!

Berre scorer også, og har med det scoret på øverste nivå i Norge i 15 sesonger på rad. Det er det faktisk bare noen få andre som har gjort før ham.

Berre på sin side sier at «Man skal jo score mål når man er angriper.»

Vi kunne ikke vært mer enige.

Uansett bar jobba Berris – vi digger deg og fintene dine. Morsomt å se at en mann på 34 fortsatt har noe spennende å by på. I år forventer vi tosifra!

Sandefjiord.

Det er lagt ut billetter for salg til kampen mot Sandefjord på torsdag. Disse selges i Sjappa, men raska på det er bare 1044 billetter å få kjøpt. Les mer på klubbens sider eller på sjappa.net.

Resten av dagen da?
Tygg uansett litt på denne pastillen og så satser vi på tre nye om to dager.

Og så er det vel lov å unne seg en kald øl i solveggen på en dag som dette – er det ikke da?

Legg igjen en kommentar