Dagboka fredag 19. mars 2010

Vi forbereder oss i en fei for Stabækkampen og ønsker samtidig avtroppende mediesjef Svein Graff lykke til videre i karrieren. Kampen mot Stabæk Så var det plutselig fredag og 2. runde og Vålerenga er så godt som i gang med en av årets antagelig vanskeligere kamper. Stabæk hadde en god, ikke minst offensiv, start mot … Fortsett å lese «Dagboka fredag 19. mars 2010»

Vi forbereder oss i en fei for Stabækkampen og ønsker samtidig avtroppende mediesjef Svein Graff lykke til videre i karrieren.

Kampen mot Stabæk

Så var det plutselig fredag og 2. runde og Vålerenga er så godt som i gang med en av årets antagelig vanskeligere kamper. Stabæk hadde en god, ikke minst offensiv, start mot Odd, og er utpekt av media som en sannsynlig medaljetager. Med mindre man har lyst å ta en Wolverhampton – dvs starte med andrelaget for å spare spillerene neste serierunde – er det bare en måte å gå løs på: med innstillingen om at med lite å tape så har man alt å vinne. Selvsagt velger Martin Andresen den siste. For selv om

– Det blir nok en litt hardere motstander enn hva vi hadde sist på Ullevaal, som han sier til VIF TV. Så supplerer han samme sted med at

– Men hvis vi er gode og vi klarer å være gode med ballen og holde den i laget i perioder så er Stabæk veldig ustrukturerte. Jeg har god tro på at vi skal gjøre en god kamp.

Vålerenga har spilt 12 kamper uten seier borte mot Stabæk, inkludert to kamper i Telenor Arena i fjor skriver vir.no, så statistikken er ikke akkurat på vår side. Men på den annen side så husker vi alle hvordan ikke minst Moa har vist evnen til å skjære gjennom Stabæks forsvar som varm kniv gjennom smør.

En mann som på tross av visse startvansker ganske så sikkert starter er Stefan Strandberg. I VG forteller Strandberg og Andresen hvordan de opplevde fjorårssesongen med opphold på Bryne og det hele.

– Jeg hadde en god prat med Martin etter fjorårssesongen, og sammen satte vi opp både ting jeg var bra på og ting jeg måtte forbedre. På den siste listen sto hurtighet og styrke øverst, sier Strandberg til VG Nett.

– Rent konkret har han blitt to tideler raskere på 40 meter sprint. Stefan er rett og slett blitt raskere og sterkere. Hurtighet og styrke var det han manglet i fjor, men han har vært flink til å trene på egenhånd og forbedret seg stort, svarer Andresen.

Vi som stod samlet på 16-meteren på Vestbredden synes fortsatt det er en del å hente i begge kategoriene, hurtighet og presisjon, men ser uten tvil at det bor en fotballspiller i Strandberg.

Og så må vi melde at ryktene om Pall Gunnarssons skade var noe overdrevet. Det virker nå som om han kan stille likevel.

– Det er ingen skade på muskulaturen hans. Han har jogget i dag og kan trene fotball i morgen, sier Stabæks fysio Tor Østhagen.

Samma f… sier vi. Eller kanskje rettere sagt, vi ser gjerne en halvskadet Gunnarsson på banen.

Svein Graff

Mediesjef Svein Graff forlater Vålerenga etter god innsats i et par års tid.

– Dette er et stort tap for oss. Graff har bygd opp en svært kompetent medieavdeling i Vålerenga som har medført tredobling i trafikken på våre plattformer, sier administrerende direktør Pål Breen til vif-fotball.no.

– Samtidig forstår vi valget. Stillingen som informasjonssjef i NFF er den høyest rangerte stillingen innen media og fotball i Norge, og vi er stolte av at en av våre rekrutteres til den stillingen. Vi ønsker Graff lykke til videre.

– Det blir trist å forlate Vålerenga. Jeg har hatt en kjempefin tid, og vi har klart å etablere en slagkraftig medieavdeling bestående av personer med stor arbeidskapasitet og et brennende hjerte for klubben, sier Graff til vif-fotball.no.

VPN slenger seg på gratulanttoget og håper samtidig at det gode samarbeidet vi har hatt med Vålerenga via Graff kan fortsette også under hans etterkommer.

Billetter

Ingen billetter på Klansfeltet igjen, men det er godt mulig man kan oppdrive etter eller annet på billettservice.no

Legg igjen en kommentar