Dagboka onsdag 17. mars 2010

Vi truer med å gå tilbake til vinterdvalen, men minner om at det kanskje kan være lurt å sikre billetter til bortekampen mot Stabæk før man finner tilbake til hiet. Etterdønninger Så er 1. serierunde unnagjort og det er vel og bra. Men vi sliter fortsatt med følelsen av at det er alt for tidlig … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 17. mars 2010»

Vi truer med å gå tilbake til vinterdvalen, men minner om at det kanskje kan være lurt å sikre billetter til bortekampen mot Stabæk før man finner tilbake til hiet.

Etterdønninger

Så er 1. serierunde unnagjort og det er vel og bra. Men vi sliter fortsatt med følelsen av at det er alt for tidlig til å være i fullstendig norsk fotballmodus ennå. Serien i England er langt fra avklart og Champions League er jo knapt kommet til kvartfinalene. Dette lukter vinter, noe som også merkes i pressen som fortsatt prioriterer ovennevnte samt et og annet skirenn og/eller dopingskandale.

Men OK, om ikke etterskjelv, eller endog etterdønninger, så er det kommet et par bølgeskvulp til etter mandagens triumf. For det første så er det et faktum at Lars Hirschfeld har spilt sin første offisielle Vålerengakamp, og det gikk jo bra, takket være egen dyktighet, Kristofer Hæstads gode plassering på strek under hjørnespark og Vikingspissenes tannløshet holdt nullen uten alt for mye mas.

– Det gikk greit og vi har god kontroll. Gutta foran meg stod veldig bra, sier Hirschfeld til VIF TV etter kampen.

Da Troy Perkins åpnet så fikk vel de fleste søvnproblemer den neste uka etter hans ville utrusning kollisjon med Kjetil Wæhler, da Øyvind Bolthof debuterte og holdt nullen så skulle Dagbladet selge ham til utandet med en gang. Vi tror vi foretrekker den kjedelige, low key, debuten til Lars. Velkommen skal du være.

Et par herrer som er i andre enden av skalaen «Hvor mange kamper har du spilt for Vålerenga?» er Freddy dos Santos og Morten Berre. Vi finner på vif.no at kampen mot Viking var dos Santos sin 176. toppseriekamp for klubben. Dermed trenger han kun tre til for å passere Kong Hennings rekord på 178. Tangering kan skje så tidlig som hjemme mot Rosenborg 28. mars. Og selv om Freddy slet noe i første omgang mandag, så ser vi ingen som greier å stjele plassen hans på såpass kort sikt. Morten Berre kommer seg han og, han spilte kamp nr 159 mot Viking.

Bortebilletter

Sjappa opplyser om at det er nå i underkant av 500 billetter igjen på Vålerengafeltet til lørdagens kamp i gymsalen. Billettene selges i Sjappa frem til lørdag kl 12.00, eller så lenge de sitter inne med billetter.

Med finstemt publikumsnese er det visse eim som tyder på at mandagens resultat kanskje betyr at klansfeltet kanskje blir utsolgt før lørdagen. Feltet er åpent for medlemmer av klubb og klan, løp og kjøp med andre ord. Kr 170,- pr billett.

Man skal heller ikke glemme at det skal spilles bortekamp mot Start. Litt tidlig i sesongen for den klassiske sørlandsturen, men det kan bli en fin tur likevel. Sjappa melder at billetter til startkampen 2 påskedag legges ut for salg 22 mars kl 10:00.

I første omgang har Sjappa fått over 200 billetter til kampen, men man får mer om det trengs. Billetter vil også bli solgt på Sør Arena kampdag.
Også for denne kampen er prisen kr 170,-.

Les også:
Vålerenga – Viking 2-0
Dagboka tirsdag 16. mars

Legg igjen en kommentar