Kjære spillere!

Kjære spillere, trenere og støtteapparat. Vi står nå atter fremfor en ny sesong, og i den anledning ønsker vi å gjøre dere oppmerksom på et lite trivelig faktum. Vi har en egen evne til å stinke i starten av en ny sesong. Etter gullsesongen i 2005 har vi gjennomført fire sesonger og kun ved én … Fortsett å lese «Kjære spillere!»

Kjære spillere, trenere og støtteapparat. Vi står nå atter fremfor en ny sesong, og i den anledning ønsker vi å gjøre dere oppmerksom på et lite trivelig faktum.

Vi har en egen evne til å stinke i starten av en ny sesong. Etter gullsesongen i 2005 har vi gjennomført fire sesonger og kun ved én anledning har vi maktet å få et poengsnitt høyere enn 1 poeng per kamp de første 5 kampene.

Her har vi det sørgelige skuet sesong for sesong:

2009 – 5 poeng:

RBK – VIF 3-0
VIF – AaFK 1-1
VIF – TIL 2-4
LSK – VIF 1-2
VIF – Brann 1-1

Dette gir totalt 5 poeng og et snitt på 1,0 poeng per kamp. RBK vant serien dette året og nådde 6 poeng etter allerede 2 serierunder. Etter 5 serierunder hadde de 11 poeng. Vi er med andre ord allerede etter de 5 første kampene i praksis hektet av.

2008 – 10 poeng:

VIF – AaFK 1-0
TIL – VIF 2-0
LSK – VIF 0-3
VIF – RBK 1-1
Viking – VIF 2-3

10 poeng på 5 kamper gir et snitt på 2,0 poeng per kamp. Stabæk vant serien dette året og vi hang godt med. Dessverre for oss ødela vi for oss selv etter dette og vant bare 3 av de neste 10 kampene frem TI

Legg igjen en kommentar