FC/FK Lyn/Lyn Oslo 2010 ?

Vi var usikre på om vi skulle skrive om Lyn. Er dem egentlig i Tippeligaen i år, eller de gått konkurs, har de bytta navn, er de i femte divisjon, måtte de starte på nytt i bunnen av divisjonssystemet, eller sitter dem i fengsel hele bunten? Etter en rundspørring i redaksjonen, i vennekretsen og på … Fortsett å lese «FC/FK Lyn/Lyn Oslo 2010 ?»

Vi var usikre på om vi skulle skrive om Lyn. Er dem egentlig i Tippeligaen i år, eller de gått konkurs, har de bytta navn, er de i femte divisjon, måtte de starte på nytt i bunnen av divisjonssystemet, eller sitter dem i fengsel hele bunten?

Etter en rundspørring i redaksjonen, i vennekretsen og på gata viser det seg at folk ikke veit og ikke bryr seg. Dersom FC Lyn, eller muligens FK Lyn, FC Lyn Oslo eller noe lignende spiller i Tippeligaen, eller en eller annen liga, mener VPN at det er en fair mulighet for at de får inn mer poeng enn penger også i år. Mer enn det er det egentlig vanskelig å mene om Lyn, uten at vi finner noen som veit noe om klubben og akkurat det har vist seg vanskelig. Vi skulle gjerne ha tatt kontakt med FC/FK Lyn/ Lyn Oslo, men erfaringene viser oss at det som kommer derfra ikke er til å stole på.

Oppsummering
Det var moro så lenge det varte, hvis det er over. Hvis ikke det er over så er det sikkert et eller annet urettferdig dere kan gråte over i år også. Pappane deres kan sikkert få leie vår nye stadion, den på multimilliardtomtegaven dere vet, til å ha haveselskap, men historien viser oss at denne gangen krever vi forskudd.

Hei sveis!

Legg igjen en kommentar