Dagboka fredag 19. februar 2010

Ja, hva skal vi si. Det er litt adventsfølelse i redaksjonen. Ikke fordi vi har glemt å kaste jule-pynt og -tre, men rett og slett fordi vi er inne i en periode hvor vi går og venter. Venter på seriestart, håndballavslutning, hockeygull og alt mulig annet av trivelige hendelser de neste ukene og månedene. I … Fortsett å lese «Dagboka fredag 19. februar 2010»

Ja, hva skal vi si. Det er litt adventsfølelse i redaksjonen. Ikke fordi vi har glemt å kaste jule-pynt og -tre, men rett og slett fordi vi er inne i en periode hvor vi går og venter. Venter på seriestart, håndballavslutning, hockeygull og alt mulig annet av trivelige hendelser de neste ukene og månedene.

I mellomtiden plages vi med folk som går med tettsittende trikot, flyr rundt i skauen fulle av slim i ansiktet og damer med kropper og barter som menn. Idretter der den med den beste apotekeren er den som står øverst på pallen, idretter der vi snart har fått like mange medaljer per post som på medaljeseremonier.
At man ikke synes det er rarT å heie på en idrett der hele det russiske sprintlaget plutselig og uventet fordufter fra et verdenscuprenn for siden å komme tilbake å ta dobbelt på sprinten uten at det stilles spørsmålstegn, se det skjønner jeg ikke.
Jeg på min side tillater meg allerede nå å gratulere Petter N. med en mulig gullmedalje allerede og vil på ingen måte utelukke at vi tok tredobbelt på sprinten. På den annen side kan det jo hende at de ikke var dopa, men bare traff formen den ene dagen det gjaldt som mest. At de senere forsvinner som tidligere dukkoppvinnere i mesterskap fra Russland, Tyskland, Finland og Italia behøver jo ikke å bety noe som helst mer enn at kvinner i utholdenhetssporter er mer utsatt for hårvekst i ansiktet enn trøndere. Men på den annen side, hvem er det egentlig som bryr seg..

Fotball
Heldigvis er det først og fremst fotball som er idretten min, jeg velger fotball foran disse dopingsportene hver dag, litt som du ikke velger sjømannsbruden fremfor dama hvis ikke poenget er å få knulle i fred og ro, uten masing og gnål om å være hensynsfull og omtenksom..
I morgen er det en på papiret seriøs motstander, men at FC København har en helt fersk europacupkamp i beina gjør at jeg frykter at de kommer med et reserveprega lag, et lag som gjør det lite sportslig attraktivt både å se og spille kampen. Noen dro fra Oslo i båt i ettermiddag for å se kampen live i Køben, vi andre får trøste oss med å se kampen hos en nettleverandør.

For hver kamp som spilles forventer vi å se mer og mer av et tydelig spillemønster, selve planen vi skal bruke i serien. Vi forventer å se et lag som bare blir mer og mer presise i pasningsspillet og et lag som tidlig markerer at det er for lenge siden sist vi vant noe. For jævlig lenge siden ut fra den posisjonen Vålerenga skal ha i toppen av norsk fotball.

Håndball
Er du ikke i Danmark i morgen, anbefaler vi håndballguttas ydmyking av bøflas ballkastere. Oppgjøret ser du i vår håndballhule på lørdag. Er det ikke deilig å ha noen å hate? Vi sloss fortsatt om omrykk og en seier ville smakt godt på alle tenkelige måter.

Vi gratulerer
Dagboka kom i skade for å glemme sjappesjef veies urunde årspassering denne uken og tillater seg med dette og gratulere med dagen på etterskudd. Måtte du selge enda mer i Sjappa og i underavdelingene og snart lage fortsette å bygge merkevaren Sjappa og Vålerenga.
Vi gratulerer også Gabardinmannen med intet mindre enn 42 år på de lubne skinkene sine og vi ønske lykke til med nye år fylt med hat og hets.

Vålerenga i dag
I dag har du ansiktshårsparty litt etter modell fra de gamle plingefestene under tippekampen. Tar du en shot eller et glass øl hver gang du ser en kvinnelig idrettsutøver i utholdenhetsidretter med bart, garanterer vi at du er skeiv i skøytene før klokka 22.00. Bare pass på at du står opp i tide til håndball og fotball i morgen formiddag.

Legg igjen en kommentar