Dagboka torsdag 11. februar 2010

Vi viderebringer rykter om Moaovergang til Molde. Vi nevner snøen som falt i fjor. Vi roper ut at Sjappa holder åpent litt lenger på lørdager. Rykter det neppe blir noe av Ut av det blå så dukker det opp et rykte på VG-nett om at Moa er ønsket i Molde. – Om det er sånn … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 11. februar 2010»

Vi viderebringer rykter om Moaovergang til Molde. Vi nevner snøen som falt i fjor. Vi roper ut at Sjappa holder åpent litt lenger på lørdager.

Rykter det neppe blir noe av

Ut av det blå så dukker det opp et rykte på VG-nett om at Moa er ønsket i Molde.

– Om det er sånn at Mohammed Abdellaoue skulle komme til Molde, er jeg overbevist om at han hadde passet perfekt inn i måten vi spiller på, sier Jonevret til TV 2 Sporten.

Av alle lag Moa eventuelt skulle finne på å dra de nærmeste åra, burde vel Molde ligge veldig nær bunnsjiktet så vidt vi kan forstå. VG-nett skriver videre at budet fra klubben lyder i størrelsesorden
4-6 millioner kroner.
– Fullstendig uaktuelt, sier Moa-agent Stig Lillejord til Romsdals Budstikke.

Vårt tips er at Moa forblir i Vålerenga fram til sommeren, minst. Og for de som fortsatt er bekymret: Husk at overganger du hører noe om før de er klare ytterst sjelden blir noe av.

Nødhjelp

Som vi alle vet så hadde Vålerenga et stort svikt i publikumsoppslutning i fjor i forhold til det forventede. Dette gjorde seg også utslag i økonomien selvsagt, og i går kom det fram i Aftenposten at Vålerenga gikk så mye som 18 millioner i underskudd i fjor.

For å bøte på situasjonen så har klubben gjennomført kutt både i sport og administrasjon. I følge Aftenposten på totalt 12 millioner fra fjorårets budsjett.

Men det viser seg nå at man også trengte litt nødhjelp fra investorene i fjor for å få det hele til å gå rundt. Nærmere bestemt så spyttet Tor Olav Trøim og co inn seks millioner kroner.

– For første gang var vi avhengig av å få tilskudd til drift av klubben. Vi meldte om kapitalbehov for å snu skuta. Denne sesongen skal vi gå i null. Alt styres etter det. Ambisjonene våre er «Topp 4» sportslig og å ha bærekraftig økonomi, sier Pål Breen til tanta i Akersgata.

Bare så synd «Topp 4» i norge ikke garanterer mesterligaspill. Vi tipper dette betyr at Vålerenga ikke kommer til å legge inn bud på Ronaldo i år.

…og så en liten gladnyhet

Sjappa vil holde åpent fra 10-18 på lørdager framover, i stedet for 10-16 som hittil.

Les også:
Panzer – farvel !

Dagboka onsdag 10. februar 2009

Legg igjen en kommentar