Dagboka tirsdag 9. februar 2010

Med Vålerengas opphold på La Manga avsluttet må vi innrømme at interessen for norsk fotball har gått i dvale. Men se der, det spilles treningskamp i kveld også, borte mot Strømmen kl 17.30. Treningskamp mot Strømmen Vinteren har bitt seg fast igjen og for egen del har jeg tenkt meg en tur i skibakken i … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 9. februar 2010»

Med Vålerengas opphold på La Manga avsluttet må vi innrømme at interessen for norsk fotball har gått i dvale. Men se der, det spilles treningskamp i kveld også, borte mot Strømmen kl 17.30.

Treningskamp mot Strømmen

Vinteren har bitt seg fast igjen og for egen del har jeg tenkt meg en tur i skibakken i kveld, men det foregår bitte litt på fotballfronten i Norge også. Det vil si treningskamp mot Strømmen kl 17.30 i ettermiddag. Som kan nytes enten på bortebane en eller annen plass i nærheten av Strømmen eller på TV2 Sumo. En må få lov til å si at etter forrige ytterst begredelige treningskamp så frister det ikke akkurat å benke seg på sofaen eller på kontorstolen foran PCen. Men når klokken nærmer seg kampstart blir det sikkert vanskelig å la vær.

For de som trenger ytterligere grunner til å se kampen siterer vi Martin Andresen fra vif.no:

– Mot Strømmen og Sarpsborg skal vi stille med en alternativ game-plan. Den innebærer en mer offensiv formasjon som er relevant å bruke hvis vi ligger under i kamp, og hvis vi møter en motstander som ligger lavt, forteller Andresen til VIF TV.

Og der kommer det også en slags unnskyldning for Odd-fadesen, Vålerenga-spillerne trener nelmlig fortsatt mye mengde, skrives det.

– Etter kampene mot Strømmen og Sarpsborg kommer vi til å drille inn 11-eren, sier Andresen videre til VIF TV.

Som siste fristelse nevner vi at Luton Shelton er i troppen. Jamaikaneren skal rendyrkes som kantspiller i år, men så vidt vi husker så er han blant dem som går mot mål når han har ballen i beina. Kanskje det kan smitte over på vår lette, elegante, men akk så målvegrende angrepsrekke?

Vålerengas tropp mot Strømmen: 1 Lars Hirschfeld, 4 André Muri, 10 Lars Iver Strand, 11 Morten Berre, 17 Mohammed Fellah, 18 Juan Fuenmayor, 20 Mostafa Abdellaoue, 21 Luton Shelton, 22 Birger Madsen, 23 Kristofer Hæstad, 24 Stefan Strandberg, 25 Mohammed Abdellaoue, 26 Bojan Zajic, 27 Adnan Haidar, 28 Harmeet Singh, 31 Kristian Brix, 33 Amin Nouri, Kristian Krohn Holm.

Dette burde bli flermålsseier, ellers så har vi et alvorlig problem.

Legg igjen en kommentar