Dagboka fredag 15. januar 2010

Fredag og vi er allerede i helgemodus. Rykter om den nye Vålerengakeeperen tar vi allikevel med oss. Og nå begynner straks treningssesongen! Den nye keeperen(?) Det ble lovet ny keeper i løptet av kort tid, og da overrasker det ikke at tausheten sprekker ett eller annet sted på Valle: VG Nett (med flere) melder at … Fortsett å lese «Dagboka fredag 15. januar 2010»

Fredag og vi er allerede i helgemodus. Rykter om den nye Vålerengakeeperen tar vi allikevel med oss. Og nå begynner straks treningssesongen!

Den nye keeperen(?)

Det ble lovet ny keeper i løptet av kort tid, og da overrasker det ikke at tausheten sprekker ett eller annet sted på Valle: VG Nett (med flere) melder at det er Lars HIschfeld som er på gang. Hirschfeld er kanadier med tysk pass som er godt kjent i Norge etter spill for Tromsø og ikke minst Rosenborg. Han forlot Rosenborg i 2007 og har i tenden etter det spilt, eller rettere sagt sittet på benken for henholdsvis Cluj i Romania og for Energie Cottbus.

– Lars er ikke fornøyd med situasjonen. Han ønsker å spille fotball. Energie Cottbus lovet han en rolle som førstekeeper, men nå er han bare reserve, sier Hirschfeld-agent Christoph Wortmann til VG Nett.

Undertegnede har merket seg at de overgangangene man hører om før de blir noe av sjelden blir noe av. Så får vi se om dette er unntaket som bekrefter regelen.

Treningskamp mot Skeid

Engeldig kan vi skrive at årets første treningskamp nærmer seg: Nærmere bestemt mandag 18. januar kl 16.30 mot Skeid i Vallhall. Så vidt vi kan forstå skal det være fri inngang.

Allerede dagen etter kommer årets andre treningskamp, borte mot Follo på kunstgressbanen på Ski Idrettspark. Kl. 18.00 starter den bataljen, som vi regner med er ekstra interessant for de som drømmer seg tilbake til de gode gamle dagene med treningskamper i januar på kunstgresset ved Idrettshøyskolen.

For de mer makelig anlagte meldes det at alle treningskampene sendes på VIF TV.

Vålerenga i helgen

En kan forberede seg godt foran årets treningssesongstart med en liten quiz på Bohemen i kveld, og en enorm engelsk, italiensk, spansk fotballdag på lørdag, henholdsvis søndag.

Les også:
Dagboka torsdag 14. januar 
Hvem overtar etter Troy?

Legg igjen en kommentar