Dagboka mandag 18. januar 2010

Vi er i gang, det begynner i kveld. Endelig lukter det sommer igjen, ikke på gradestokken, men på terminlista. Før Vålerenga reiser til sol og varme skal vi nemlig leke oss med Skeid og Follo. Allerede i kveld møter vi Skeid, en klubb som nærmest har fungert som farmerlag for oss selv om de på … Fortsett å lese «Dagboka mandag 18. januar 2010»

Vi er i gang, det begynner i kveld. Endelig lukter det sommer igjen, ikke på gradestokken, men på terminlista. Før Vålerenga reiser til sol og varme skal vi nemlig leke oss med Skeid og Follo. Allerede i kveld møter vi Skeid, en klubb som nærmest har fungert som farmerlag for oss selv om de på papiret er bitchen til LSK.

Kampene mot Skeid og Follo
Klubbens hjemmesider lover alle abonnenter alle treningskampene så dersom ikke gratis inngang lurer deg til Vallhall i kveld så kan du se kampen på hyssingen som går fra pcen din og hele veien til Vallhall. Mest forundret ble vi over lagoppstillingene, på papiret ser det ut som Vålerenga er i stand til å mønstre to andrelag på to dager, selv om laget som møter Follo virker et par hakk vassere enn de som møter Skeid i kveld. Det skulle ikke mer til enn at Panzer er småskada, Troy er borte og Martin på sidelinja til, før troppen virka betydelig tynnere. At Lars ”Hirsch er bedre enn hasj” Hirschfeld ikke er med i troppen hjalp lite på min sutremuskel.

Trolig kommer optimismen tilbake utover i treningskampene mot mer kvalifisert motstand enn det vi møter over to dager nå. En fin gjennomkjøring og bra avslutningstrening blir det sikkert uansett.

Vålerenga reddet unggutt fra umoral
Det var med glede vi kan lese at Vålerenga har henta Victor Johansen fra kjeltringene i vest. Ikke bare gleder det at vi har redda en ungutt ut av de klamme kleptofingra til Lyn, bonusen er at han er på landslaget til G15. Vi ønsker Victor velkommen og håper han vil få en trygg og fin utvikling her i klubben for alle.

Harmeet har forlenga
Harmeet Singh har signert for Vålerenga i tre nye år og vil være en å bygge fremtidens seriemester rundt. Sing, Brix, Moa, Mos, Fellah, Dawda, Nouri og Standberg er for å nevne noen en fin stamme som bare vil vokse gjennom å få erfaring i Tippeligaen. At gutta signerer langtidskontrakter sikrer stabilitet både for gutta selv og for klubben i et marked der flere og flere klubber må basere seg på egne talenter fremfor å shoppe rundt.

Troy taler
På hjemmesidene til klubben finner du hans avskjedshilsen til supportere og klubb, vi har også sett litt på hva han uttaler til sin nye klubb og pressen i hjemlandet:
“Since my wife and I have been discussing this, we’ve had a lot of excitement about coming back to DC,” said Perkins. “To be able to raise a family in the states and to be back in the black and red – it’s more than just a feeling. It’s something deep in the heart and the soul. D.C. United is where things began and where I belong.” (http://www.dcunited.com/press-release/dc-united-acquires-goalkeeper-troy-perkins)

«After two years in Norway, how has your game changed? What do you think you’re better at now than when you were with United two years ago?
TroyP: I think, more than anything, I’ve grown up a lot – I’ve matured mentally as a player, as a man and husband, off the field. Most every aspect of my games has been scrutinized and improved. It was something I had to do – I had to go learn and find out more about what goalkeeping was like in Europe. It improved me as a player.»
(http://www.behindthebadge.com/2010/01/qa-troy-perkins.php)

For de som ikke er veldig språkmektige kan vi gjengi at hovedinnholdet er at VPN i hans øyne er en av Norges ypperste meningsbærere innen journalistikken generelt og sportsjournalistikken spesielt.

Av rykter knyttet til Perkins nye tilværelse nevnes det at han om vi skal tro forumrykter går ned fra en inntekt tilsvarende ca 300.000,- dollar til 200.000.- dollar. VPN ønsker han lykke til videre i karrieren, Perkins fremsto som en fin fyr den tiden han var i klubben.

Hockey
Vålerenga trygget serieledelsen med nok en seier og vil vær et langt steg nærmere seriegull om vi valser over heltene fra hockeytown i dobbeltoppgjørene denne uka.

Vålerenga i kveld
Fotballkamp inne på plastikkgress, det er bare midtvinters det kan kalles fotball. Kampen ser du enten gratis i Vallhall, eller så dytter du penger inn i TV2 og ser kampen på nett. Uansett, fotballen ruller igjen!

Legg igjen en kommentar