Dagboka torsdag 14. januar 2010

Mulig ny keeper, Freddys umulige skade, ny mulig ildsjel, og en mulig tur vestover for å se på damer er innholdet i dagens dagbok. Ny keeper kommer, men hvem? Ja, ja. Takk og farvel til Troy, det var trist du ikke kunne være med videre – det skulle vi mer enn gjerne sett – men … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 14. januar 2010»

Mulig ny keeper, Freddys umulige skade, ny mulig ildsjel, og en mulig tur vestover for å se på damer er innholdet i dagens dagbok.

Ny keeper kommer, men hvem?

Ja, ja. Takk og farvel til Troy, det var trist du ikke kunne være med videre – det skulle vi mer enn gjerne sett – men det nytter visst ikke å dvele ved slikt, her må det ses framover. Og framover har man visst sett i lengre tid i klubblendelsen, da Troys avgang ikke kom fullstendig overraskende.

– Vi får se hva vi ender opp med først, men vi behøver ikke å bli svekket. Det er flere gode keepere, så jeg er trygg på at vi får en god løsning på plass, sier Martin Andresen til VG Nett.

VG nett skriver «etter det de erfarer» at det er snakk om en som enten har splilt eller spiller i Norden. Enn videre at Rune Almenning Jarstein antagelig er for dyr. Dermed puster vi litt lettet ut, god keeper javel, men alle indikasjoner peker i retning av at mannen har humørsingninger, for å si det slik, og er som sådan kanskje ikke den beste til å oppdra våre to unge håpefulle som også er et uttalt mål for den kommende keeperen. For førstekeeper skal man ha.

– Vi trenger en førstekeeper, sier Martin Andresen til VG nett. Og da mener han antagelig ikke unge Frode Larsen og Gudmund Taksdal Kongshavn, selv om vi synes det kanskje kunne vært morsomt å prøve den vrien også.

Blant de mulige keeperene som VG nett blinker ut står Kenny Stamatopoulos (nok en mann med «humørsvingninger»), Otto Fredrikson fra Åråsen, Espen Johnsen (nei takk), Lars Hirschfeld, Iven Austbø fra Stabæk, Thomas Myhre (nei takk), og Espen Bugge Pettersen fra Sandefjord.

Vel vel. Vi kjenner ikke at pulsen slår så ekstremt mye raskere på noen av disse navnene. Personlig hadde jeg foretrukket ett av to mulige come-back, nemlig Pa Dembo Touray eller Arni Gautur Arason. Men det er antagligvis å tro på julenissen. Kanskje vel så fornuftig å ta en titt på VPNs egen gjennomgang av kandidatene linket under dagboka.

I følge vif.no så skal avgjørelsen tas raskt – kanskje i løpet av uka. Dette blir spennende.

Freddy forgjeves gipset

Freddy fikk slengt på gips med en gang etter skaden han fikk i Sør Afrika. I og med at det ikke var brudd, var det litt dumt.

– Vår klubblege, Erik Rosenlund, så på bildene og utelukket brudd med en gang. Det var en god nyhet å få, men samtidig hadde det ødelagt store deler av ferien min i Sør-Afrika, sier Freddy til VG Nett og fortsetter

– Jeg er i bra slag, men merker at nesten hele desember gikk bort på grunn av det «falske» benbruddet og tiden med månestøvel på foten.

Men selv om Freddy er blitt 32, så får vi tro et par tre måneder holder til å få tilbake styrken i beinet igjen.

Klanen søker frivillig ildsjel for Norway Cup-prosjektet

Klanen har de siste åra vært ekstremt privilegerte som har hatt Svenna med på laget i Norway Cup-uka. Han har omtrent egenhendig stått for hele Klanens arrangement på Ekebergsletta, og har gjort en kjempejobb hvert år han har vært der oppe.

I 2010 har dessverre ikke Svenna mulighet til å jobbe med prosjektet, og vi søker derfor en ny frivillig ildsjel, som kan fungere som prosjektleder for arrangementet.

Hvis du vil ha mer info, eller tror at dette kunne ha vært en jobb for deg: send en mail til styret [ætt] klanen [dått] no.

Til Stabæk for å se på damer?

På stabek.no leser vi at damelaget starter sesongen med treningskamp mot Vålerenga på Sparebank1-banen (nye kunstgresset) på Nadderud torsdag kl 19.

Vålerengas damelag rykket som kjent opp til 1. divisjon i fjor etter å ha vunnet sine kvalifiseringskamper mot Byåsen og Sortland, og det kunne sikkert vært morsomt å se om de har brukt vinteren til å øke nivået ennå et knepp.

Les også:
Hvem overtar etter Troy?
Dagboka onsdag 13. januar

4 kommentarer til «Dagboka torsdag 14. januar 2010»

Legg igjen en kommentar