Hvem overtar etter Troy?

Endelig hadde vi fått oss en gigant i mål. Nå har han reist hjem. Men hvem overtar? VPN tar en kjapp gjennomgang. De sterkeste kandidatene: Espen Johnsen – Den tidligere landslagskeeperen er ledig på markedet etter at kontrakten hans gikk ut med Rosenborg. Men er han god nok? Rune Almenning Jarstein – Var aktuell for … Fortsett å lese «Hvem overtar etter Troy?»

Endelig hadde vi fått oss en gigant i mål. Nå har han reist hjem. Men hvem overtar? VPN tar en kjapp gjennomgang.

De sterkeste kandidatene:

Espen Johnsen – Den tidligere landslagskeeperen er ledig på markedet etter at kontrakten hans gikk ut med Rosenborg. Men er han god nok?

Rune Almenning Jarstein – Var aktuell for Vålerenga når han gikk til Rosenborg sist. Har nå fått sterk konkurranse i bartebyen, men vil vi virkelig ha han? En veldig ustabil keeper med et ukontrollert temperament og et ego som ikke ligner grisen. Kanskje vi skal se andre steder?

Espen Bugge Pettersen – Har spilt seg fint opp de siste årene og er nå med i landslagsdiskusjon. Gjør av og til noen veldig rare tabber, men virker som at han endelig har tatt steget opp til å bli en god tippeligakeeper.

Pa Dembo Touray – Hvem glemmer vel mannen som kasta ballen tvers over banen? Fikk 11 kamper for Vålerenga i 2004. Er nå førstekeeper i Djurgården. Spørs vel om Vålerenga har råd til han? Hadde hvert fall vært et gledelig gjensyn.

Andre kandidater:

Iven Austbø – Var god og solid for Viking for noen år siden. Siden gikk han til Stabæk og ble borte bak landslagskeeper Knudsen. Spørs hvordan nivået hans er nå og om han er klar til å gå rett inn, tviler veldig på om han er klar til å dominere kamper på samme måte som Troy.

Thomas Myhre – Spørs om Åge Hareide ikke velger å hente inn en ny keeper til Viking. Myhre god på sitt beste, alt for store høl mellom beina på sitt verste. Nei takk!

Kenny Stamatopolous – Var på utlån fra Tromsø til Lyn og Fredrikstad i fjor. Vi vet jo hvordan det gikk med de to klubbene, men han burde være ledig på markedet til en ikke altfor stor bunke penger.

Lars Ivar Moldskred – Har forlatt Strømsgodset etter at kontrakten hans gikk ut. Virket stabil i fjor, men har også noen fine tabber. Utspill som ikke ligner grisen og flesteparten havner på tribunen.

Andreas Lie – Talentet fra Aalesund har ikke signert ny kontrakt og kan hentes inn billig. Men holder han nivået? Og hvordan er han sammenlignet med de to unggutta vi allerede har?

Lasse Staw – Enda en talentfull unggutt. Er mest sannsynlig tiltenkt keeperplassen i Fredrikstad kommende sesong, men med økonomien med den klubben så skal det nok være mulig. Samme dilemma som med Andreas Lie oppstår med han også.

2 kommentarer til «Hvem overtar etter Troy?»

Legg igjen en kommentar