Dagboka torsdag 7. januar 2010

Litt sent i dag. Dette skyldes ikke en signalfeil på Skøyen stasjon men rett og slett tidas iboende evne til å spise opp livet til en stakkars faen. Sorry about that Dagboka er seint ute. Heldigvis for deg så sitter du nok inne og har det varmt og godt mens du leser dette. En del … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 7. januar 2010»

Litt sent i dag. Dette skyldes ikke en signalfeil på Skøyen stasjon men rett og slett tidas iboende evne til å spise opp livet til en stakkars faen.

Sorry about that
Dagboka er seint ute. Heldigvis for deg så sitter du nok inne og har det varmt og godt mens du leser dette. En del av dere har sannsynligvis brukt NSB for å komme dere på jobb i dag også, og da er dere jo vant med forsinkelser.

Hvsi jeg skulle driste meg til å sammenlikne NSB med noen innen fotballen så må det være Tom Nordli. Jeg veit ikke helt hvorfor, men for meg så er det en form for samsvar mellom denne totalt ustabile fyren og hans personlige egenskaper og NSB. Hvorfor:

Ingen av dem klarer å levere resultater over tid.
I motgang ser det ut som om de bare graver seg ned i mer motgang.
Ingen av dem innrømmer at det er dem selv som har skylda – de skylder alltid på andre.
Ingen av dem er villige til å kommentere sin egen mangel på suksess når det butter imot.
Begge er ekstremt flinke til å ta seg godt betalt for varer og tjenester som ikke kan sies å være annet enn andre- eller tredjesortering.

Og slik kunne vi fortsatt.

=Enga
Fanzinemeister Mikkel kan opplyse om at neste nummer av =Enga er til salgs fra i morra av. Blekka koster 20 kroner og har 60 sider (som vanlig). Innholdet er foreløpig hemmelig, men vi vil anta at her er det mye godt stoff for penga. Salget starter under morradagens fredagskviss på Bohemen.

Storbæk
Har ikke kontrakt med Vålerenga. Han trener likevel med laget mens han venter på tilbud. Helst fra Utlandet, som han selv sier:

– I hele karrieren har jeg hatt et mål om å se noe annet enn Norge. Jeg har flere tilbud fra Norge, men jeg vil vente noen uker til og se om det kommer noe fra utlandet, sier Storbæk til VIF TV.

Vi ønsker Jarl Andre lykke til med videre spill i Utlandet (hvilket land er egentlig det?) og takker for innsatsen så langt.

Ellers så…
…merker vi oss at:

– Start har fått 25 000 kroner i bot etter at supportere brukte røykbomber og bengalske lys på tribunen. Vålerenga fikk 50.000 for å fyre 4 bluss etter 4-1 seieren over Lyn.

– Amin Nouiri skallet med Bengt Sæternes på trening. Bildene på klubbens sider viser at skallen til Amin er hardere en Bengts.

– At Hønefoss bruker penger på spillere som om de har et sugerør rett inn i oljefondet. Vi satser ikke over evne sier klubbens leder. Bruk penga på stadion før dere kjøper inn spillere i øst og vest, er vår kommentar. Og dersom noen kan forklare oss hva AKA i Hønefoss Arena står for så hadde vi blitt glade.

Foreløpig har vi følgende alternativer:

– Birdybirdy Waterfalls Arena AKA Hønefoss Arena
– Det ække størrelsen som teller Arena AKA Hønefoss Arena
– Ingenting er som et potitjorde for fotballkamper i Tippeligaen fram til juli Arena AKA Hønefoss Arena

Noen flere?

Legg igjen en kommentar