Aliaser

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/andresen-skjelte-ut-tv-2journalist-2876766.html 3.2. Vær kritisk i valg av kilder, og kontroller at opplysninger som gis er korrekte. Det er god presseskikk å tilstrebe bredde og relevans i valg av kilder. Vær spesielt aktsom ved behandling av informasjon fra anonyme kilder, informasjon fra kilder som tilbyr eksklusivitet, og informasjon som er gitt fra kilder mot betaling. Morten … Fortsett å lese «Aliaser»

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/andresen-skjelte-ut-tv-2journalist-2876766.html

3.2. Vær kritisk i valg av kilder, og kontroller at opplysninger som gis er korrekte. Det er god presseskikk å tilstrebe bredde og relevans i valg av kilder. Vær spesielt aktsom ved behandling av informasjon fra anonyme kilder, informasjon fra kilder som tilbyr eksklusivitet, og informasjon som er gitt fra kilder mot betaling.

Morten Stokstad (NRK) og Per Angell Berntsen (TV 2)
Aliaser: En kilde,
en sentral person,
en godt informert person

Legg igjen en kommentar