Dagboka fredag 18. desember 2009

Nyheter? Neppe. Men vi oppfordrer til hensynsløs handling i Sjappa og forteller litt om fremgangen i stadionplanene. Snart jul… Det er visst snart jul. Denne skribenten er blant de mange treige. Det vil si at julestemningen er alt annet enn til stede ennå, og at alle drømmer om å få ferdig juleshoppingen tidlig forblir nettopp … Fortsett å lese «Dagboka fredag 18. desember 2009»

Nyheter? Neppe. Men vi oppfordrer til hensynsløs handling i Sjappa og forteller litt om fremgangen i stadionplanene.

Snart jul…

Det er visst snart jul. Denne skribenten er blant de mange treige. Det vil si at julestemningen er alt annet enn til stede ennå, og at alle drømmer om å få ferdig juleshoppingen tidlig forblir nettopp det, drømmer. Men det finnes grenser. For eksempel lørdag førstkommende. Det er faktisk den siste lørdagen før julaften og dermed en av de siste sjansene til å få unna i hvert litt før den tradisjonelle og av kvinner underkjente godhandledagen lille julaften.

– Man har ikke julestemning før man står fullt vinterpåkledd i platebaren på Steen og Strøm, leiende på en skrikende tre-åring, en halvtime før stengetid, og nettopp har glemt hva det var en skulle kjøpe, sa en god venn og kollega, riktignok for noen år siden.

Kanskje det da er lurere å ta en lugn time på Sjappa først? På lørdag 19. desember kommer Freddy dos Santos. Så kan du spørre ham ut om været i Sør Afrika og om den nye kontrakten, sikkert få signert en kopi av boka hans, og deretter handle av hjertets lyst i ro og mak. Freddy signerer sin selvbiografi mellom kl 1100-1230.

…den største presangen

Vålerenga stadion på Valle blir ikke ferdig til neste år, og knapt nok de nærmest etterfølgende årene heller, men prosjektet går på skinner i følge Odd Skarheim på vif.no.

– Vi har fått flere henvendelser fra konkrete interessenter som ønsker å kjøpe næringsarealer i de separatene byggene som er planlagt på Valle, og som skal finansiere Vålerenga kultur- og idrettspark, forteller styreleder i Vålerenga Fotball Odd Skarheim til vif-fotball.no.

– Vi har et ønske om å ha ferdig stadion til 2013 når Vålerenga har 100 års jubileum, men dette er ikke en avgjørende tidsfrist. Det viktigste er å ha full økonomisk kontroll hele veien, fortsetter han.

Skeptiske som vi er så har vi ikke tro på noe som helst før første spadetak tas, men vi må innrømme at ordene over høres ganske overbevisende ut. Kanskje det virkelig blir noe av dette her? I alle fall kan en ta en titt på de offisielle sidene for å se et par tre videosnutter som viser det fremtidige byggverket.

Vålerenga i helgen

Tilbringes selvsagt på Bohemen og i Sjapa. Først ute er fredagsquizen på Bohemen, deretter boksgnering og diverse andre småkjøp i Sjappa, og så lang ettermiddags ferd mot natt med fotball på Bohemen.

God jul!

Legg igjen en kommentar