Dagboka tirsdag 17. november 2009

Dagboka kommer med oppfordringer om å stemme på nettet. Ellers er det heldigvis lite nytt. Lite nytt på VIF-fronten Det skjer ikke all verden med Vålerenga-fotball relevans om dagen. Harmeet Singh og Amin Nouri var med å tape 2-3 for Serbia etter at Norge U21 tok ledelsen 2-0, and that’s about it. I resten av … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. november 2009»

Dagboka kommer med oppfordringer om å stemme på nettet. Ellers er det heldigvis lite nytt.

Lite nytt på VIF-fronten

Det skjer ikke all verden med Vålerenga-fotball relevans om dagen. Harmeet Singh og Amin Nouri var med å tape 2-3 for Serbia etter at Norge U21 tok ledelsen 2-0, and that’s about it.

I resten av fotballnorge legger vi merke til at hele 17 klubber, inkludert våre naboer Stabæk og Lyn (selvsagt), sliter tungt med negativ egenkapital. Uten at vi kjenner pulsen hamre av den grunn. Litt mer liv blir det når vi leser at noen klovner i Donns dameavdeling gjerne vil lage en slags felles herre og kvinneserie (se denne om du trenger en vekker), men ærlig talt så greier vi ikke ta det helt alvorlig, det lukter agurk lang vei (ikke for det, vi planlegger selvsagt litt harselas).

Så hva skal en gjøre? Kanskje oppfordre til litt egeninnsats fra leserene?

Kom igjen latsabber, nå må det stemmes både her og der!

Klubben i ditt hjerte

I følge Dagbladet så har Vålerenga en stigende tendens i «Klubben i ditt hjerte» avstemningen. Visstnok så pustes ledende Rosenborg i nakken. Cluet her er at folk må stemme hver dag! Gjerne flere ganger om dagen også. Det er vel en sperre som gjør at du kan stemme én gang per PC per dag. Og det er også viktig at folk stemmer på flere av Vålerengas klubber, for det er flere premier som skal deles ut. Det er snakk om gangske mange penger som skal deles ut, og det krever egentlig minimal innsats av dere.

Årets spiller hos VIF-fotball

De offisielle sidene er i gang med å kåre årets spiller. Vi vet at kåringen knapt har samme status som VPNs avstemning (som kommer senere en gang), men man kan vel slenge innom når en først er på nettet etter å stemt på «Klubben i ditt hjerte»?

Legg igjen en kommentar