Alle mann til pumpene !

Mens fotballforbund og supportere krangler om kinaputter, lurer vi på hvordan det pyrotekniske bakteppet blir neste sesong om VPN-leseren Nemesis får det som han vil. Alle mann til pumpene! Ja, og da mener vi bensinpumpene. Nå er det klart for bortekamp i de dype skoger og vi skal ikke etterlate oss noen spor. Her skal … Fortsett å lese «Alle mann til pumpene !»

Mens fotballforbund og supportere krangler om kinaputter, lurer vi på hvordan det pyrotekniske bakteppet blir neste sesong om VPN-leseren Nemesis får det som han vil.

Alle mann til pumpene!

Ja, og da mener vi bensinpumpene. Nå er det klart for bortekamp i de dype skoger og vi skal ikke etterlate oss noen spor. Her skal bygd, stadion og all annen dyrkbar jord danse i et flammehav. Nå skal (XXX) få kjenne at de er på feil sted (Tippeligaen) til feil tid (2010).

Faktum er at dette laget skaper vrede i kroppen til samtlige klansmenn og kvinner. Jeg kjenner blodet bruse – av mange grunner. Denne klubben burde virkelig skrive sitt navn i parentes – fordi de er og blir bare en unnskyldning.

Dette er folkene som gjør at våre rivaler på togstasjonen føler seg siviliserte. (XXX) er klubben som i likhet med folket der oppe er av den typen folk som må bruke systemet for å overleve – det være seg via distriktsstøtte eller trekk av poeng i tippeligaen. Her er det ikke snakk om å ha mindreverdighetskomplekser. Det er snakk om folk med en altfor liberal tilnærming til hva søskenkjærlighet innebærer. Kan vi nå offisielt kalle dette for Hedmark-syndromet???

En ting er i hvert fall sikkert – de er midt i ondskapens akse med alt for kort reise vei til Lillestrøm og Hamar. I 2010 skal vi være (XXX) sin Nemesis. For ordens skyld så betyr dette: for guddommelig gjengjeldelse mot de overmodige – eller lettere oversatt med «å gi det som er passende».

Samtidig så skal vi ikke glemme at dette er et sted og en klubb som bare er å regne som en liten kvise i urininfiserte Glomma. De vil aldri nå oss opp til anklene i noen som helst sammenheng. De blir ikke engang vårt nye Lyn – selv om de har samme arrogante holdning til folk fra Oslo øst. De er små og ubetydelige og ønsker å få spise kirsebær med de store. Kirsebær vil gi dem diaré. Det eneste de skal få til er å drikke temperert væske fra urinalet på Oslo S etter å ha blitt tråkka på og pissa på av hovedstadens stolthet.

Da kan de sette seg på toget hjemover og se skog og mark bli slukt i et inferno av flammer før de legger seg i senga med søstra si.

Velkommen tilbake. Nyt dette mens dere kan – for vi skal sørge for at denne opplevelsen blir like kort som Keiko sitt ønske om å bedrive trenervirke hos dere.

Ubarmhjertig hilsen

Nemesis

Legg igjen en kommentar