Start – Vålerenga 2-0

Glissent på tribunene i regnet og vindkastene, og langt mellom godbitene på Sør Arena. Start vant fortjent. Vålerenga kan ta med seg et viktig tap inn i forberedelsene til neste sesong, den nyttige erfaringen om at ingen vinner kamper uten innsats. Sør Arena, 1.11.2009 18.00 Tippeligaen 30. runde, 8157 tilskuere Start 2 ( 0) – … Fortsett å lese «Start – Vålerenga 2-0»

Glissent på tribunene i regnet og vindkastene, og langt mellom godbitene på Sør Arena. Start vant fortjent. Vålerenga kan ta med seg et viktig tap inn i forberedelsene til neste sesong, den nyttige erfaringen om at ingen vinner kamper uten innsats.

Sør Arena, 1.11.2009 18.00
Tippeligaen 30. runde, 8157 tilskuere

Start 2 ( 0) – Vålerenga 0 ( 0)

Mål:
1-0 selvmål 1-0 73
2-0 Clarence Goodson 87

Gule kort Vålerenga (Start 0): Andreas Nordvik 22, Luton Shelton 37

Vålerenga: Troy Perkins – Amin Nouri,André Muri,Andreas Nordvik,Jarl André Storbæk – Bojan Zajic,Kristofer Hæstad,Harmeet Singh – Morten Berre, Bengt Sæternes, Luton Shelton (Mohammed Fellah fra 61.)

Start: Kenneth Høie (Tommy Runar fra 45.) – Hunter Freeman, Clarence Goodson, Bård Borgersen, Branislav Milicevic – Christian Bolaños, Solomon Owello, Petter Bruer Hanssen (Christer Kleiven fra 45.), Espen Børufsen (Bernt Hulsker fra 77.) – Geir Ludvig Fevang – Mads Stokkelien

Hoveddommer: Per Ivar Staberg, Harstad IL
Assistentdommere: Magne Tøsse, Stordal IL og Leif Erik Opland, Byneset IL

Glissent på tribunene i regnet og vindkastene, og langt mellom godbitene på Sør Arena. Start vant fortjent. Vålerenga kan ta med seg et viktig tap inn i forberedelsene til neste sesong, den nyttige erfaringen om at ingen vinner kamper uten innsats.

Det er lite å skrive hjem om fra Sørlandet. Referatet på vif-fotball.no har fått med seg essensen av første halvdel av første omgang: Mye upresist fra begge lag så langt i kampen. Men når det er sagt: Vålerenga var klart best i starten. Kampens øyeblikk var raidet til Luton der han viste fram den enorme farta si etter at han hadde spilt ballen for langt men klarte å hente både seg og ballen inn igjen.

Skudd var det lite av i første omgang og enda mindre i andre, i det hele tatt lite som varmet på Sør Arena. Menigheden varmet seg på bluss noen ganger, mens de tilreisende sparte på kruttet (akkurat som spillerne våre). En hel busslast med angrende Vålerenga-supportere bekjente sine synder utapå den nye T-trøya:
Det var JEG som blussa på kampen mot Lyn 20-09-2009
Vi tok ikke nederlaget særlig tungt. Vi var alle enige om at det hadde vært en fin tur.

Spillerbørs

Troy Perkins 2
Amin Nouri 3
André Muri 3
Andreas Nordvik 3
Jarl André Storbæk 2
Kristofer Hæstad 4
Harmmet Singh 3
Bojan Zajic 2
Morten Berre 1
Luton Shelton 4 BB
Bengt Sæternes 2

Innbytter:
Mohammed Fellah 2

En kommentar til «Start – Vålerenga 2-0»

Legg igjen en kommentar