Ingen røyk uten krutt !

En Vålerenga-supporter som var på Abel kvelden det smalt utenfor Ullevål før kamp, mener det var mange som fortjente noen timer på glattcelle. Vedkommendes kommentar til Dagboka mandag er kort og godt at her er det faktisk en liten gjeng brødhuer som må få et kraftig spark i ræva. Et liten kommentar til mandagens dagbok: … Fortsett å lese «Ingen røyk uten krutt !»

En Vålerenga-supporter som var på Abel kvelden det smalt utenfor Ullevål før kamp, mener det var mange som fortjente noen timer på glattcelle. Vedkommendes kommentar til Dagboka mandag er kort og godt at her er det faktisk en liten gjeng brødhuer som må få et kraftig spark i ræva.

Et liten kommentar til mandagens dagbok: Enig i at det må ryddes opp i det som er i ferd med å bli et muggent forhold mellom mange supportere og klubbledelsen, men jeg tror faktisk det var mange som fortjente noen timer på glattcelle i går, selv om det bare er politi og presse som klarer å lage casuals av folk med skjerf og drakt.

Jeg satt (for) lenge på Abel søndag, og det ble etterhvert en ganske ubehagelig stemning, og den var det noen titalls gutter som sto for. Det er greit å være full, men når det lukter krutt over hele Abel, ryker mange glass, og det er et veldig høyt aggresjonsnivå, så har man passert nivået for sjarmerende kampoppladning.

Jeg er med på at det var en overreaksjon om tilfeldige folk i nærheten ble taua inn, og det hadde sikkert vært tilstrekkelig å ransake mistenkte, og la de pyro-løse få gå. Men jeg lurer på hva klubben hadde fått av straff om den gjengen der hadde sluppet inn på matchen, for å si det sånn. Personlig er jeg glad for at det var politi tilstede, og at de tok affære mot noen av disse gutta (men ok, de tok nok for mange og tok for hardt i).

Merker meg forøvrig at Charter-Whatshisface trodde det hele var en skal-vi-danse-spøk. Jeg liker selv å drikke før match, men hallo!

Kort oppsummert: Fett dere er kritiske til politiet her, og ikke minst media, men det underliggende problemet her er faktisk en liten gjeng brødhuer som må få et kraftig spark i ræva.

Andersen

Legg igjen en kommentar