Dagboka torsdag 15. oktober 2009

Omhandler forskjellige ting

Er tallet 12, 14, 18 eller 3? Dagboka i dag snakker om tall, telling og tullball.

Aller først: Kom deg på Jordal!
I dag står slaget om Oslo.

Indre Øst møter Ytre Øst.

Vålerenga vs. Lørenskog.

Klanen kommer gratis inn. Benytt inngang 2 (husk medlemskort).

Kampen starter klokka 18.30 – være ute i god tid!

Vær med og vis at hockey er en folkesport – vis TV2 at de satser på riktig «hest» – syng deg hes for Vålerenga.

Telletull
I år består Tippeligaen av 16 lag. Noen er kritiske til dette andre vil ha 18 lag, noen andre igjen vil ha 12, og noen snakker om tre runder.

At det er høy inkompetanse hos NFF er det vel ingen som er i tvil om. Og at man har og har hatt indre stridigheter som får Valla/Yssen-saken til å blekne er utvilsomt. Videre så ser det ut som om de samme folkene går igjen, og igjen og igjen og igjen i alle mulige roller.

Vel, siste sak nå er at Per-Mathias Høgmo som hadde jobben til Nils-Johan Semb tidligere, og som var assistenten til en eller annen som så ble sjef for hun andre som igjen trente U-19 landslaget samtidig som han fjerde ikke hadde sjans på den andre toppjobben i den andre delen av organisasjonen som skulle og burde ha vært en del av helheten…

Hallo!

Noen hjemme?

Ifjor vedtok man å utvide antallet lag til 16. Resultatet har blitt 30 kamper framfor 26 per lag. Videre så har publikumsgjennomsnittet falt for samtlige lag. Finanskrisen har skylt inn over fotballen og klubbene kommer til å ligge strødd. Vi er totalt ute av internasjonal fotball, og ingen vet helt hvor landslaget skal gå. Det snakkes om Drillo, Hamrén eller Jönsson. Ingen vet noe.

Røine ville utvide serien til 18 eller 22 lag. Slik de har i England. Jadagitt. Men nå skal den nye toppsjefen som var assistenten til den gamle og nye landsslagssjefen som gjerne fortsetter i jobben selv om han snart går av med pensjon, han nye toppsjefen skal vurdere dette. Og da spør vi:

Hallo!

Noen hjemme?

Ikke det?

Nei, det var vel det vi trodde.

Over til de syv fjell
Den rød-grønne regjeringa har sitt Soria Mora. Opposisjonen sitt Fata Morgana. I Oslo har vi alt det de ikke har i byen mellom de syv fjell – bortsett fra innbyggere som er lokalpatrioter og Vålerengasupportere alle som en.

Bergen er Brann – og jeg har til gode å ikke møte en bergenser som kan «Brannsangen» eller denne Flerstemte sangen de kaller nasjonalsangen sin.

Bergen er en by full av folk man ikke har lyst til å bli kjent med, noen av dem er rikting så pene eksemplarer av menneskearten (og da type hunnkjønn for denne skribentens del) men dessverre det funker ikke. Bergensere bør av hensyn til oss andre i landet holde seg til sine egne. Rett og slett fordi man som noe annet enn bergenser ikke orker å høre på hvor forbanna fint det er der borte mellom de sju fell til enhver tid, hvor forbanna mye bedre ølet deres smaker, hvor fint det er å kunne se et fjell uansett hvor enn man snur seg, hvor flink Edvard Grieg var/er og hvilken fantastisk gave Sissel Kyrkjebø er til menneskeheten.

Mulig at man kan holde ut en stund, men det gå’kke i lengden. Det blir som å ha seg med ei dame som er fin faen men som irriterer vettet av deg bare hun trekker på smilebåndet.

Bergen er byen med alle mindreverdighetskompleksene en liten by kan ha. Oslo er muligens befolket av over 50% infløttere fra alle kanter i landet og alle verdens hjørner, men de er da i alle fall inne på noe:

De bor i riktig by.

Legg igjen en kommentar