Vi har en fot i 1. divisjon!

Endelig er dagen etter dagen kommet. Vi er ferdige med første test og er dermed videre til neste runde. Vi er i førersetet og skal spille den avgjørende kampen i kvalifiseringen om 1. divisjonsspill 2010! Den følelsen du har i kroppen samme dag som du skal spille din første kvalifiseringskamp noensinne, er ingen god følelse. … Fortsett å lese «Vi har en fot i 1. divisjon!»

Endelig er dagen etter dagen kommet. Vi er ferdige med første test og er dermed videre til neste runde. Vi er i førersetet og skal spille den avgjørende kampen i kvalifiseringen om 1. divisjonsspill 2010!

Den følelsen du har i kroppen samme dag som du skal spille din første kvalifiseringskamp noensinne, er ingen god følelse. Du er kvalm og det er fullt kaos i hodet. Visualiseringen av forventede situasjoner startet idet du våknet allerede klokken åtte. På en søndag.

Med regn i luften starter den lange transportetappen hjemmefra og til Valle. Tiden kan liksom ikke gå treigere. Vel fremme venter en tom bane, regnet har ikke tenkt å gi seg og tanken på å slenge på seg shorts er like uaktuelt som å vurdere å holde med Lyn eller Lillestrøm. Det er rett og slett kaldt og jævlig og nervene roer seg ikke mer av den grunn. Snarere tvert imot.

Etter noen gode minutter med jentene i garderoben er det klart for oppvarming. It is now possible to make a first date in a social media site like Facebook at your own home. Here you will meet other singles online who are also looking for their dates. In a few clicks of the mouse you can get started on your date. Online dating is becoming more popular as more singles online search https://speeddate.dating/online-dating/singles-in-Fort+Worth-United+States-id-US-p-1.html for that special someone. This is becoming a safe, effective and accepted way to find your soul mate. Fristelsen til å vurdere Byåsen-spillerne er definitivt til stede, men herregud, hvor mye salt skal en strø i et nervøst sår?!

Til kampstart har tilskuerne begynt å komme seg på plass, nervøsiteten er gjort om til en forbanna faenskap. For INGEN trønderbudeier skal komme til vår lekestue og tro at de er noe. Og da mener vi INGEN!

Byåsen viste seg like primitive som vår kjære trener Cecilie så fint sa det i forkant av kampen. Vi hadde kampen i vår hule hånd fra start til slutt og med unntak av en ”ufarlig sjanse”, var Byåsen som et hvilket som helst lag vi har sabla over i år. Vi var best, lagmoralen fantastisk og resultatet kunne ikke vært bedre. Men alt i alt; vi er fornøyde. Vi har bevist at vi er gode nok til å takle en kvalik (for tredje gang på rad) og bekrefter bare at vi til tider kan spille svært så underholdene fotball! Vi hviler en liten stund på laurbærene, før vi ser frem mot møte med Sortland førstkommende lørdag. Vi skal blø for drakta og laget vi elsker! Vi elsker Vål’enga!

Les også:
Vålerenga – Byåsen 2 – 0
Hvordan takle presset?
Er alle gode ting tre?
Vålerenga til 1. divisjon ?
På bytur med Byåsen

Legg igjen en kommentar