Dagboka fredag 9. oktober 2009

Vålerenga tapte for ”Skeid” og det nærmer viktig kvalifiseringskamp. Ellers er det litt sosiale aktiviteter nå i høstmørket, da passer det bra at helgefreden snart senker seg. Vålerenga fikk bank av Skeid Skeid forsterket av det som kunne krype og gå av Tippeligaspillere med bakgrunn i klubben slo i går et svært ungt vålerengalag 3 … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. oktober 2009»

Vålerenga tapte for ”Skeid” og det nærmer viktig kvalifiseringskamp. Ellers er det litt sosiale aktiviteter nå i høstmørket, da passer det bra at helgefreden snart senker seg.

Vålerenga fikk bank av Skeid
Skeid forsterket av det som kunne krype og gå av Tippeligaspillere med bakgrunn i klubben slo i går et svært ungt vålerengalag 3 0 på Bislett.Mos skåra ett for lille bror og det var vel egentlig det som fortjente omtale fra den kampen.

Bjølsen Valsemølle med releasekonsert
Bjølsen Valsemølle har gitt ut ny CD «Mohammeds Cafe». I den anledning holder de konsert på Parkteatret på Grünerløkka mandag 12 oktober kl.21. De lover både gamle og rykende ferske låter og alle er velkomne. Tittellåta «Mohammeds Cafe» ligger på Youtube om du lurer på om gutta kan andre sanger enn ”Kjerka”.

Vålerenga utstilling
I helgen kan du ta turen innom Vålerenga kjerke og bli bedre kjent med
VIF-historien, med spesielt fokus på fotballen. For første gang i historien
utstilles alle serie- og NM-cup-pokalene som fotballen har tatt. Du kan også
møte superbohemen Terje ”Henger´n” Hellerud og Bjørn Arild Levernes som har
vært med på å vinne noen av pokalene. Gutta kommer søndag kl 15.00 og vil
fortelle om sin tid som spillere i Vålerenga, der vi blant annet får høre historien
om den berømte lykkemynten som Bjørn Arild spilte med.

Arrangementet er en del av Vålerenga Historielags sin årlige utstilling og
er åpen lørdag 12.00-16.00 og søndag 13.00-17.00.

Utstillingen som fremstår som et eget mini VIF-museum viser ellers godbiter
fra VIF-historien i bilder, drakter, unike klenodier og på film.
Du får også mulighet til å prøve den originale NM-cupdrakta som Daniel Fredheim Holm scora to mål med, eller andre drakter, og la deg fotografere. Arrangementet og fotografering er gratis.

NFF innstiller på bot til Vålerenga
NFFs innstilling er at Vålerenga straffes med en bot på kr. 75.000 for blussinga etter seieren over Lyn. Fastsettelse av eventuell straffereaksjon skjer senere av doms- og sanksjonsutvalget.

Vålerengas damelag i viktig kvalifisering
På søndag møter Vålerenga Byåsen i kampen om opprykk til nest øverste nivå, for Vålerenga er det tredje år på rad at vi har muligheten til opprykk. På vif-fotball.no og VIF-TV kommer det i løpet av dagen et eget magasin viet kampen med intervjuer og forhåndsstoff. Les også vårt eget intervju med Byåsens trener, vi kommer tilbake med intervju med Vålerengas støtteapparat før kampen.

Vålerenga på is
Vålerenga er med gårsdagens seier over Manglerud Star oppe på andreplass på tabellen, bare ett poeng bak ledende Lørenskog.

Vålerenga i dag
Lad opp til helga med damekamp, utstilling og litt fotballteori rundt baren på Bohemen?

Ha en fin helg!

Les også:
På bytur med Byåsen 
Vålerenga til 1. divisjon ? 
Kommer du på Valle søndag ?

Legg igjen en kommentar