Dagboka tirsdag 6. oktober 2009

Er ikke livet deilig dere? Med nesten bare æra igjen å spille for drar gutta frem finspillet, den lekne angrepsfotballen hvor vi våger å angripe med høy risiko. Resultatet ble tre poeng med smilefjes og gullstjerne i margen. Kampen mot Viking De få som hadde tatt turen ble ikke skuffet, dette ble en underholdende kamp … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 6. oktober 2009»

Er ikke livet deilig dere? Med nesten bare æra igjen å spille for drar gutta frem finspillet, den lekne angrepsfotballen hvor vi våger å angripe med høy risiko. Resultatet ble tre poeng med smilefjes og gullstjerne i margen.

Kampen mot Viking
De få som hadde tatt turen ble ikke skuffet, dette ble en underholdende kamp fra første til siste spark på ballen. Vålerengas unge og tekniske mannskap rulla opp angrep etter angrep, etter noen hvileskjær i slutten av første omgang ble andre omgang igjen et fyrverkeri. Martin Andresen gir oss ingen titler i år, men kanskje er han i ferd med å gi oss trua på at han bygger et storlag. Unge og offensive spillere leker med erfarne tippeligaspillere.

Det var en fryd for øyet å se hvordan Nouri regelrett pissa på vingen sin uansett hvem Viking dytta over på kanten for å prøve seg på ungutten.. Ellers var det deilig å møte et bortelag som ikke drev med klareringsfotball i 90 minutter. Viking var med på festen og dro tomhendt hjem slik gode gjester bør.

Gratulerer til Birger Madsen med sitt første mål i kongeblått og litt kudos til Berre også som dribler av halve Viking før målet til Moa.

Moa skårer igjen
Selv om det var et drittmål så er det viktig at Moa får uttelling igjen, spillemessig er han snart i rute og da er det greit å styrke selvtilliten med noen mål uansett hvordan de ser ut.

Bengt nådde tosifra
Endelig har Vålerenga en spiss som når over ti mål på en sesong, de spillerne er det tradisjonelt langt mellom i Vålerenga. At han er et konstant uromoment for motstandernes forsvar og skaper rom for kantene og midtbanen vår er ren bonus.

Flere kyllinger på vei inn
Takk til Martin for at han sender utpå en spiller født i 1993 når kampen er kjørt. Hvilken motivasjon det må være for en 16-åring å løpe ut på Ullevaal og få være med på å vinne en kamp i Tippeligaen. Vi gratulerer Håvard Nielsen som tidenes yngste debutant for Vålerenga og Martin for at han viser unggutta at de kan nå drømmen sin. Håvard plasserer seg dermed blant spillere som Proffen Bjarnøy, Singh og Fellah for å nevne noen. Du er sikkert konge i skolegården i dag og tar vi ikke helt feil fikk du sikkert være oppe så lenge du ville i går. Vi håper å høre mer fra deg.

Boka til Freddy
Uten å ha lest boka og bare basert på de styrte lekkasjene til media, kan det virke som om Gyldendal og Freddy har gitt ut fotballens Se & Hør i bokform. Sladder, rykter og humor fra fotballmiljøet, det er som straffer og Rekdal det, det må bare bli mål. Dette er trolig den eneste sladderen du kan lese utenfor et tannlege-/legekontor uten å bli stigmatisert. Vi gleder oss og kommer tilbake med en skikkelig omtale når våre lubne fingre får kloa i ett eksemplar. Spesielt gledelig var det å lese at de beste laga var de som drakk og festa mest, overfører vi det til individnivå så er Klanen trolig den største samlinga av talenter i kongeriket.

Bare seks poeng opp til Brann
Det er tre kamper igjen og med seier mot Brann ligger vi bare tre små poeng bak skarrepakket på fjerdeplass.Det siste lille håpet om Europa i 2010 ligger i den fjerdeplassen, så sesongen er ikke helt over.

Har du sjekka garasjen?
Dersom du skulle ha en bobil, eller campingbil i vinterdvale tar du kontakt med Bjørn Heidenstrøm via theshirt.no . Du kan støtte en god og viktig sak ved å låne Bjørn en følgebil med overnattingsmuligheter på veien mot Afrikas sydspiss.

Du er for seint ute
Dersom du hadde tenkt til å søke på jobben som Karen Espelunds erstatter er du for seint ute. Jobben lå passende nok ute på finn.no mellom bruktbiler, resteplasser, juggel og annet dritt folk ikke trenger. Vi ønsker NFF lykke til med prosessen og synes det er oppriktig synd at Kjetil Siem ikke ville ha jobben.

Vålerenga i dag
Gjør som Håvard Nielsen, drøm om fremtiden og Vålerenga.

Les også:
Vålerenga – Viking 3-1

Legg igjen en kommentar