Nok er nok. Dusør utloves på Lyn

Send Lyn til skifteretten nå. Om du har noe utestående hos Lyn, er vår dusør trolig de eneste penga du får, og det blir ikke bedre av å vente. Lyn virrer rundt i Tippeligaen som et skadeskutt dyr, samtidig som de forsøker å få blåøyde pappagutter til å kaste enda mer penger etter tapsprosjektet de … Fortsett å lese «Nok er nok. Dusør utloves på Lyn»

Send Lyn til skifteretten nå. Om du har noe utestående hos Lyn, er vår dusør trolig de eneste penga du får, og det blir ikke bedre av å vente.

Lyn virrer rundt i Tippeligaen som et skadeskutt dyr, samtidig som de forsøker å få blåøyde pappagutter til å kaste enda mer penger etter tapsprosjektet de holder på med. Vi har fått nok, mer enn nok, og utlover nå en dusør på kr.1612 til den kreditoren som først fremsetter en konkursbegjæring som resulterer i at konkurs åpnes. Etter at vi har slått dem på søndag, trenger vi rett og slett ikke lenger dette faenskapet av en klubb.

Vi har satt opp en dusør som tilsvarer én krone per tilskuer i Lyns hjemmekamp mot Molde i 2004, totalt kr.1612,-. Tilskuertallet vakte oppsikt da og ble på en måte et slags symbol over oslofolks totalt manglende interesse rundt dette laget. (Egentlig litt rart at det er 1612 som har blitt symbolet, all den tid Lyn sesongen før hadde et om mulig enda lavere besøkstall, men symbol er symbol og dusør er dusør.)

Send Lyn til skifteretten nå, vår dusør er trolig de eneste penga du får, og det blir ikke bedre av å vente.

Dersom det er staten som først tar ut konkursbegjæring, eller kreditoren av en eller annen grunn ikke vil ha dusøren, vil vi donere kr. 1612,- til en veldedig organisasjon. Hvis det er Lyn selv som avslutter elendigheten så bruker vi dusøren på julebordet vårt

Vi ønsker deltagerne i dette racet lykke til, la kampen om dusøren begynne!

Legg igjen en kommentar