Med skumpa i hånda, skal ingen kimse av og tråkke bane!

Har du fått nok av gamle, gretne gubber i VPN? Grip dagen! Dagen da damene kom! Endelig har vi blitt tatt inn i varmen. Endelig skal vi, på lik linje med gutta få være i det celebre selskapet. Vålerenga damer debuterer i dag. Og på hvilken arena! Nå er det VPN som gjelder. For alle … Fortsett å lese «Med skumpa i hånda, skal ingen kimse av og tråkke bane!»

Har du fått nok av gamle, gretne gubber i VPN?
Grip dagen! Dagen da damene kom!

Endelig har vi blitt tatt inn i varmen. Endelig skal vi, på lik linje med gutta få være i det celebre selskapet. Vålerenga damer debuterer i dag. Og på hvilken arena! Nå er det VPN som gjelder. For alle penga!

Og for oss er dette en stor begivenhet. For det er stas å få være med på moroa med blogging og sladder. Det er jo noe vi jenter er så glad i…

Fra sladder til alvor, her er noen helt korrekte opplysninger om hvem vi er:

Vålerengas damelag. Herrenes rake motsetning, sånn hvis man tenker på det fysiske. En gjeng med glade jenter fra 18 år til 30 et eller annet. Det er hårspray før kamp, spisse albuer og sunn konkurranse. Noen er innfødte engasjeler og mange er integrerte. Og med trenerekspertise fra vestlandet på den ene siden og toppserieerfaring på den andre, mangler det ikke på engasjement og kunnskap. Det er studenter og politikvinner, lærere og selgere. Mangfoldet er stort og ferdighetene på fotballbanen holder det samme nivået.

19 kamper spilt av sesongen 2009. 19 seiere. Ingen tap. Null uavgjort. Serieledere og seriemestere. Vi har satt rekord og har store planer om å fortsette den gode trenden fram mot kvaliken som går av stabelen i begynnelsen av oktober. Vi skal vise at vi er stolte over å spille med enga på brystet og gjøre ære på klubben. Vi skal tilbake til 1. Divisjon. Og det er IKKE et hårete mål!

For dette har vært en sesong med nye erfaringer, noe siste seriekamp ble et perfekt bilde på:

Med trofaste tilhengere fra Klanen på plass var kamp nummer 19 i boks. Manglerud Star var klare for å bli slått, i bingen av alle steder. Som det så pent ble salgt før kampen: ”Dette er en sesong med rom for nye opplevelser”. Bingen har vært som en hellig dom for oss. Som Kirken er for de kristne. Som Vertshuset er for klansmedlemmene. Bare så innmari utilgjengelig. Men de som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Kamp ble det. På et fantastisk gress, med scoring etter et halvt minutt, hattrick og en supportergjeng som sang om seriemestere. Etter kampen ble det ble feiret med fyrverkeri og champagne. Og tråkking av bane. For det er som nevnt ikke hverdagskost at bingen åpnes for de blåkledde damene. En liten spasertur etter godt gjennomførte 90 minutter er tross alt ikke og forrakteJ.

Vi er på glid om dagen. Vi vil kjempe for å klare opprykk for 3. gangen på rad. Men alle gode ting er tross alt tre… Trekker vi det lengste strået i oppgjørene som venter, er vi ett av de 20 beste lagene i Norge. Og det er motivasjon nok for oss!

Vi gleder oss til å gjøre høsten spennende og krysser fingrene for at alt vil gå vår vei.

For vi er klare for mer skumpa!

Legg igjen en kommentar