Strømsgodset – Vålerenga 3-0

Det kunne vært verre, det kunne vært Lyn. Vi gikk royalt på snørra mot Godset. Enkelt og greit. Marienlyst Stadion, 2.08.2009 18.00 Tippeligaen 20. runde, 6105 tilskuere Strømsgodset 3 ( 1) – Vålerenga 0 ( 0) Mål: 1-0 Fredrik Nordkvelle 45+ 2-0 Marcus Pedersen 67 3-0 Komlan Amewou 90+3 Gule kort Vålerenga (Godset 0): Morten … Fortsett å lese «Strømsgodset – Vålerenga 3-0»

Det kunne vært verre, det kunne vært Lyn. Vi gikk royalt på snørra mot Godset. Enkelt og greit.

Marienlyst Stadion, 2.08.2009 18.00
Tippeligaen 20. runde, 6105 tilskuere

Strømsgodset 3 ( 1) – Vålerenga 0 ( 0)

Mål:
1-0 Fredrik Nordkvelle 45+
2-0 Marcus Pedersen 67
3-0 Komlan Amewou 90+3

Gule kort Vålerenga (Godset 0): Morten Berre 29, Kristofer Hæstad 45, Luton Shelton 73

Vålerenga: Troy Perkins – Amin Nouri,Martin Andresen,Andreas Nordvik,Juan Fuenmayor (Kristian Brix inn 29) – Kristofer Hæstad,Harmeet Singh,Mohammed Fellah (Bojan Zajic inn 46) – Morten Berre,Bengt Sæternes (Luton Shelton inn 68),Mohammed Abdellaoue

Strømsgodset: Lars Ivar Moldskred – Glenn Andersen, Alexander Aas, Kim André Madsen, Joel Riddez – Fredrik Nordkvelle, Fredrik Winsnes (Komlan Amewou 89), Alfred Sankoh – Øyvind Storflor, Marcus Pedersen (Kamara 81), Mattias Andersson (Keita 90+2)

Hoveddommer: Espen Berntsen, Vang
Assistentdommere: Erik Ræstad, Midsund og Odd-Jarle Larsen, Fløy

Det kunne vært verre, det kunne vært Lyn.
Vi gikk royalt på snørra mot Godset. Enkelt og greit.

Før kampen var forventningene beskjedne, selv om vi skulle spille mot et av bånnlagene. Forsvarskrisen var noe bedret med innleide Nordvik, men allikevel var vi svekket på papiret med Andresen i en uvent midtstopperrolle.

Men det startet faktisk relativt lovende. De to firerne våre lå tett og godt defensivt og nektet Godset mye rom. Når vi hadde ballen var spillerne kontrollerte og spilte seg ut. Det så ikke ille ut, men vi evnet ikke å skape noe offensivt. Dessverre ble en noe bedre Fuenmajor skadet og forsvarskrisen er igjen forsterket.

Med tiden skapte hjemmelaget flere sjanser, og til slutt sprakk det for oss da et langskudd endret retning og skle inn rett før pause.
Det ødela nok rytmen for oss og i andre omgang skapte vårt behov for angrep defensive åpninger bakover. Godset tok over, og selv om vi endelig skapte noen sjanser, deriblant et lurt stangskudd fra Bojan klarte vi ikke å komme inn i kampen igjen.
Alt i alt et forventet, men likevel verre enn ventet tap. Det var vondt å se oss bli overspilt i andre. Det som skuffer er allikevel ikke de defensive svakhetene, de var som jeg hadde trodd. Derimot er det kjipt at vi ikke klarer skape mer fremover. Men det mistenker jeg nettopp med å henge sammen med det defensive.

Uten Martin til å styre midtbanen finner vi ikke samme grad av løsninger fremover. Vi trenger desperat å få løst stopperkrisen, ja.

Nordvik gjorde en jobb som ikke var verre enn resten. Han viste fart og styrke, men gjorde noen stygge tabber også. Vi satser på at det bedrer seg når karen faktisk får anledning til å trene med mer faste backfirere…

Jeg er ikke sur, Vålerenga. Bare litt skuffa. Men det kunne vært verre, det kunne vært Lyn.

Spillerbørs
Perkins 4
Fuanmayor 3
Nordvik 3
Andresen 3
Nouri 2
Hæstad 1
Singh 2
Fellah 2
Berre 3
Moa 2
Sæternes 3

Innbyttere:
Brix 3
Zajic 4
Shelton 2

Legg igjen en kommentar