Dagboka torsdag 23. juli 2009

Nok en dag i dette forblåste og regnfylte stedet man har valgt å bosette seg på. Nok en dag med loff og nysirkus. Vi er ikke så forbanna alternative i dag. Hvem bryr seg… Det er kamp på søndag. Odd fra Grenland kommer på besøk. Et kjedelig lag med kjedelige spillere, kjedelig trener og kjedelige … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 23. juli 2009»

Nok en dag i dette forblåste og regnfylte stedet man har valgt å bosette seg på. Nok en dag med loff og nysirkus. Vi er ikke så forbanna alternative i dag.

Hvem bryr seg…
Det er kamp på søndag. Odd fra Grenland kommer på besøk. Et kjedelig lag med kjedelige spillere, kjedelig trener og kjedelige supportere. Hvem bryr seg om Odd egentlig? Folk som bor i området skulle man tro. Men neida. Ingen bryr seg om lille Odd fra Grenland. For hva faen er det dem har?
Vålerenga på sin side sjangler videre. Vi har oppsummert første halvdel av sesongen – og kommet fram til at det er helt OK det vi har levert. Ikke mer enn OK. En del spillere har slått til og en del andre spillere har spilt under pari.

Vi syns i alle fall at det er spennende med nye koster. De feier som regel best! Unggutta er på vei – og det liker vi. Ikke noe galt med gamle helter, men vi liker det vi får fra unggutta – vi vil ha mer, vi vil ha dem på landslaget. Vi vil se at vi kan gjøre det samme som Spania. Bygge opp noe fra bunnen av med unge talenter.

Så dersom noen der ute leser dette: Den nye vinen er her.

Vi i VPN forventer at de unge får mer spilletid og at gamlekara får beskjed om å overføre sin kunnskap og sine erfaringer før de får roller som spillerutviklere, talentutviklere og hva det nå måtte være at klubben får bruk for i åra framover.

Nårvæi køpp
Det er klart for verdens største turnering. Vålerenga inviterer alle deltakere til fest på søndag og har følgende tilbud:
Vålerenga møter Odd Grenland på Ullevaal Stadion søndag 26.juli kl. 18.00. Som Norway Cup-deltaker sparer du opptil 400 kroner på billett i VG Øvre eller Bendit nedre (normalt 200,-/100,-) og t-skjorte (normalt 300,-).

Tilbudet gjelder ved kjøp av inntil 10 billetter.

Bestilling: Send en SMS med kodeord ”Norway Cup” til 90 10 21 59 innen lørdag 25.juli kl. 22.00. Oppgi antall billetter og navn på den som henter billettene.

Henting: Ved Dagbladets telt på kampdag mellom kl. 12.00 og 14.00.

Og så videre
Jeg har en far som sier og så videre for annenhver setning. Jeg vet ikke hvorfor, men han gjør det. Gammal vane er vond og vende, og så videre.
– Og så videre, hva da spør jeg.
– Nei, si det, sier han og ser dumt på meg.
– Javel.
Stillhet.
– Har du sett hvordan dem speller? spør han.
– Ja, til å få flass av, svarer jeg
– Nei, det er ikke mye ta i disse gutta og så videre.
– – Og så videre, hva da spør jeg.
– Nei, si det, sier han og ser dumt på meg.
– Javel.
Mer stillhet.
– Skal du ha kaffe? spør han.
– Ja takk, svarer jeg.

Utafor letter ei skjære med rester av gårsdagens kyllingvinger i kjeften. Det blåser stiv kuling ute på fjorden. En brettsurfer fyker over bølgene. Ute på hyttene sine sitter alle mann og lurer på hva meninga med livet er.
Og sakte men sikkert går livet videre.
Uten at du merker det.
Men en dag er det for seint.
Så kom deg på kamp.
Så har du i alle fall noe å tomprate om mens du venter på at det skal skje noe i livet ditt.

Legg igjen en kommentar