Dagboka tirsdag 21. juli 2009

Gullkøpp, hvitsnipp og litt smågodt. Det byr vi på i dag. Sommerdagboka er på farta igjen. Gold Cup USA gjør det bra med Perkins mellom stengene. Nå møter de Honduras i semifinalen, og burde såvidt vi kan forstå, ta seg enklet til finalen i denne ekstremt prestisjetunge turneringen. Prestisje eller ikke: Perkins gjør sine saker … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 21. juli 2009»

Gullkøpp, hvitsnipp og litt smågodt. Det byr vi på i dag. Sommerdagboka er på farta igjen.

Gold Cup
USA gjør det bra med Perkins mellom stengene. Nå møter de Honduras i semifinalen, og burde såvidt vi kan forstå, ta seg enklet til finalen i denne ekstremt prestisjetunge turneringen.
Prestisje eller ikke: Perkins gjør sine saker meget bra, og kan komme til å miste hjemmekampen mot Odd Grenland hvis USA tar seg til finalen. Så dersom det finnes en slags politisk karma i fotballen, håper vi at lille Honduras som USA har brukt som frukthage i de siste 60 åra gruser USA. Da kommer Troy hjem og kan fokusere på jobben sin og ikke på å spille et lagspill amerikanerne aldri kommer til å skjønne.

Er det ikke deilig dere?
Lyn står med møkk til godt over slipsknuta. Flere eksspillere venter fortsatt på feriepengene klubben skulle betalt dem i juni. Og flere av dem er forbanna fordi Lyn på den ene siden leker katt og mus med sine kreditorer, samtidig som de er ute i markedet for å kjøpe spillere.
Vel, vi kan vel ikke akkurat si at vi er overraska. Et lag som er tufta på verdier man har tuska til seg på ulovlig vis og som har en klubbledelse med moral som lukter like jævlig som gatene i New Dehlis slumstrøk får ikke mye sympati fra oss i VPN.

Vi håper faktisk at hele faenskapet går ned med mann, mus, rotter, falske kontrakter, mugg, råtne pølser og det jævla forbanna forpulte spøkelset sitt.

Men først så skal vi lage lungemos av dem i den siste kampen vi møtes på mange år.

Dagens tips
Ikke mye å finne på når lavtrykkene står i kø utafor norskekysten. VPN gir deg tipsene som kan spare deg for tusenvis av kroner, og gi deg mye moro:
Ring til Lyn og spør om hvordan man kan skaffe billetter til «showkampen» mot Liverpool. Si at du representerer en gruppe på rundt 10000 personer som er ihuga Lynhatere. Halvparten av disse kan komme på kampen og heie på motstanderlaget hvis de får billettene til 500 kroner. Den du snakker med vil sannsyligvis sette deg i kontakt med sjefen der oppe.

Du gjentar tilbudet ditt til Langerud. Han godtar, og du spør:

«Fy faen, hvor dypt er det mulig å synke…»

Legg på og le hele veien til Bohemen, der du spanderer en øl på deg sjøl og sidemannen (som muligens er meg).

Legg igjen en kommentar