Dagboka mandag 20. juli 2009

VPN er i kraftig feriemodus, det samme er norsk fotball, men vi finner jo en del å skrive om likevel: Briskeby, Hellas og Fullham er dagens tre-retter fra din pusher av Vålerengarelevante data. Med brask og bram på Briskeby Vålerenga vant Junior Elite Turneringen på Hamar. Ikke bare vant juniorgutta – de vaska gresset på … Fortsett å lese «Dagboka mandag 20. juli 2009»

VPN er i kraftig feriemodus, det samme er norsk fotball, men vi finner jo en del å skrive om likevel: Briskeby, Hellas og Fullham er dagens tre-retter fra din pusher av Vålerengarelevante data.

Med brask og bram på Briskeby
Vålerenga vant Junior Elite Turneringen på Hamar. Ikke bare vant juniorgutta – de vaska gresset på Briskeby med motstanderne, som ironisk nok spiller for et lag fra Drammen med en annen Briskebyarena som hjemmebane. Strømsgodsets juniorer hadde lite å stille opp med mot Vålerengas talentog. Kampen var så og si avgjort etter en halvtimes spill. Da stod det 4-0 til våre gutter…

På klubbens sider kan du lese alt om JET-triumfen, og sjekke ut hvilke navn du skal vente på mens du nynner på gode gamle Vålerengaslagere!.

Vi på vår side sier det slik:

Dette kan vi like. Ikke bare like, dette kan vi digge! Men vi forventer at dette arvesølvet – som vi begynte å spare på for en god del år siden, og som vi har investert ganske mye penger i – ikke bare blir liggende i kista.

De unge talentene må ut på banen, de må få bryne seg på det Norge har av toppspillere (stort sett importerte «stjerner») slik at de kan være med på å skape det laget man har bestemt seg for at Vålerenga skal bli.

Med hell og hygge i Hellas
Vålerenga skal møte PAOK i kvalifiseringen til Europa League. Det er kun få plasser i igjen til reise med Klanen Airways – infoen finner du på toppen av forsida.
Jeg skulle gjerne vært med, men tre unger og kone med ferie setter en rask stopper for det opplegget. Hjemmekampen får vi i alle fall med oss, og vi håper og ber om at Vålerenga skal klare å passere det første hinderet på veien mot gruppespillet.

Som vi har fått med oss er det snakk om mellom 15 og 20 millioner i potten dersom vi klarer dette.

Og som en viss Herr Eggen så treffende sa det:

There is hope in a hanging snore.

Furtetryne til Fullham
Broren til han med SMSene er ifølge en masse aviser på vei til Fullham. Prisen er mellom 15 og 20 millioner. Av disse får LSK svært lite, siden det er en investorgruppe som eier lillebroren til han med Ferrarien han kjørte rundt med på Grünerløkka mens han sendte SMSer.

Haha sier vi!

Vel, sommerferiefamilien kaller. Vi snakkes i morra.

Legg igjen en kommentar