Dagboka torsdag 9. juli 2009

Vi er to små kamper fra Ullevaal. Gutta viste at de tar jobben seriøst og det var herlig å se ungutta sprudle først på banen, senere på VIF TV. Fellah og Singh sendte oss videre, mens Mjøndalen sto for ett mål i det Semb ville kalt verdensklasse. Cupen lever Vi er i kvartfinalen, for min … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 9. juli 2009»

Vi er to små kamper fra Ullevaal. Gutta viste at de tar jobben seriøst og det var herlig å se ungutta sprudle først på banen, senere på VIF TV. Fellah og Singh sendte oss videre, mens Mjøndalen sto for ett mål i det Semb ville kalt verdensklasse.

Cupen lever
Vi er i kvartfinalen, for min egen del hadde jeg syntes det var greit å få Aalesund, Odd, Fredrikstad eller Start. Lag jeg helst vil slippe er Brann, Molde og RBK. Stabæk er litt sånn midt i mellom. Hjemmebane hadde vært greit, men jeg tror jeg går for rangeringa uavhengig av hvor kampen spilles. Drømmefinalen for hele fotballnorge er naturligvis Vålerenga mot Brann eller Rosenborg. Kvartfinalen trekkes kl 12 på fredag. Uansett hvem vi får, så må vi nødvendigvis slumpe til å møte et par gode lag på veien. Verden har heldigvis endret seg siden forrige århundreskifte hvor Lyn tok cupen etter å ha vunnet to og tre kamper inklusive finalen.

Daniel tilbake
Bortsett fra seieren og ungguttas prestasjoner gledet det kanskje mest å se en smårusten Daniel tilbake i kamp. Med litt kamptrening på både han og Moa begynner det å se bra ut, forutsatt at vi får beholde dem litt utover sommeren.

Er det ikke deilig?
Er det ikke deilig å se raida til Amin, roen til Harmeet og drivet og blikket til Fellah. Unggutta leverte mål fra øverste hylle mot Mjøndalen og sprudler av energi på VIF-TV etter kampen. At det kommer samme dag som Dagsavisen hyller Vålerengas ungdomssatsing på forsiden av papirutgaven gjør timingen strålende.

Innholdet i artikkelen kunne ikke vært bedre om det hadde vært skrevet av vår egen markedsavdeling. Takk til Dagsvavisen og takk til dere unge som leverer solide varer. Vi veit vi har flere unge både i troppen og på utlån, nå vil vi bare ha mer, bøttevis med mer utover sommeren og høsten.

Selve kampen
Alle måla var egentlig verdt inngangspenga, men målet til Mjøndalen var kanskje vakrest. På et løp som starter på uteserveringa til Burger King tar spissen med seg ballen og fører den hele veien til motsatt straffefelt. Muri og Storbæk minnet meg om Norges mest ryggende midtstoppere på nittitallet, Kjølner og Haraldsen.
Selv om det ser sløvt ut å rygge 50 meter på halvdistanse, så har du ikke mye valg som midtstopper når du ikke har sikring. Vel, spissen legger kula i hjørnet fra omtrent straffemerket og vi kunne knapt ha brydd oss mindre. Våre mål er alle skudd som prikkes i mål fra uttafor straffefeltet. To i krysset og en nede i hjørnet. I det hele tatt en vellykket kveld på alle måter.

Det er aldri slik at man føler seg truet, aldri mumling om at cup er cup, kun glede over at gutta gjør jobben. Et referat fra kampen treffer forsiden av VPN før du aner.

Vålerenga i dag
Sug på karamellen, gled deg til Tromsø og trekning av kvartfinalene.

Legg igjen en kommentar