Dagboka fredag 3. juli 2009

Siste Tokyodagbok i denne omgang. Fra denne siden av Sibir så skjer det fint lite i Vålerengaverden, men kamp skal det bli uansett, der Vålerenga skal reise kjerringa i strid med gamle og ikke fullt så gamle helter. Og så har sleipingene i Lyn fått til en avtale med Ullevaal. Endelig fredag Det sies at … Fortsett å lese «Dagboka fredag 3. juli 2009»

Siste Tokyodagbok i denne omgang. Fra denne siden av Sibir så skjer det fint lite i Vålerengaverden, men kamp skal det bli uansett, der Vålerenga skal reise kjerringa i strid med gamle og ikke fullt så gamle helter. Og så har sleipingene i Lyn fått til en avtale med Ullevaal.

Endelig fredag

Det sies at den beste måten å kurere skrekk på er å stige opp på hesten man nettopp er blitt kastet av, og helst så raskt som mulig etter ulykken. Vålerenga hadde en sur ulykke mot Rosenborg og må derfor dessverre se langt etter gullet i år. Men det er ingen grunn til å fortvile fullstendig: gullet ville uansett sittet meget langt inne i år, og med tanke på fjorårets miserable sesong er årets foreløpige tabellplassering faktisk en stor oppmuntring. Dessuten er det fortsatt mye å spille for, også i serien der en medalje hadde smakt usedvanlig godt, spesielt med tanke på alle de unge og fremadstormende spillerene som også neste år kommer til å spille for Vålerenga.

Kampen i Ålesund er derfor relativt viktig: kan Vålerenga reise seg etter det sure tapet? Vil Ålesund være ekstra tent med tanke på de mange eks-Vålerengaspillerene som befinner seg i Ålesund og ikke minst på grunn av Kjetil Rekdals forhistorie i klubben? De to forhenværende landslagskapteinene legger nok et og annet prestisjepoeng ved denne kampen også. Og ikke minst, hvordan vil forsvaret henge sammen uten Troy Perkins og hvordan vil Øyvind Bolthof greie seg på a-lagsnivå etter det lange oppholdet?
Vi kjenner nervøsiteten sitre sånn passe i bakgrunnen, nettopp med tanke på det spørsmålet.
– Jeg har ikke tapt mot Aalesund og tenker ikke gjøre det på søndag heller, sier Øyvind Bolthof til vif-fotball.no. Og han fortsetter offensivt,

– Det er lenge siden forrige Tippeliga-kamp, men jeg trener med elitespillere hver dag, så jeg er godt forberedt.

En annen som er tilbake er vår egen Fredrik Carlsen som hospiterer i AaFK.

– Det er dritdeilig å være tilbake etter 7 uker uten kamptrening, sier Fredrik Carlsen til aafk.no. – Kneet er bra. Jeg håper jeg kan være med mot Vålerenga, sier Carlsen. Vi håper Carlsen kan vente til neste kamp før han viser seg fram fra sin beste side.

Og sist men ikke minst så er Daniel Fredheim Holm også nesten ferdig med sin skade. Vi har vanskelig for å tro at han starter, det var jo først etter at Daniel forsvant at Vålerenga begynte å spille bra, men han får nok et og annet minutt mot slutten av kampen dersom situasjonen tillater det.

Hva var det vi sa?

Som skrevet i går, så var Lyn på utkikk etter en avtale med Ullevaal stadion slik at de kunne slippe å betale regningene sine. Det ser det ut som om de har fått til.

– Vi kommer til å sende ut en pressemelding så fort alle brikker er på plass, men dersom ikke noe uforutsett skulle skje, ser det ut som om vi kommer til enighet, sier Jack Hemmestad i AS Ullevaal stadion til NTB.

Vi håper de ansvarlige i Vålerenga passer på som hauker, og forhandler seg fram til vesentlige forbedringer i kontrakten med Ullevaal på vegne av Vålerenga. Vi ser ingen grunn til at Vålerenga, nok en gang, skal subsidiere Lyn.

Legg igjen en kommentar