Dagboka onsdag 1. juli 2009

Aalesund FK stenger treningene, vi gir viktig info til eventuelle deltagere på Vålerengas barnefotballskole og det blir heller ikke i år noen Royal League. Kampen mot AaFK Det har skjedd en del med Kjetil Rekdal i det siste (dvs media er i harnisk, med lite annet bedre å ta seg til), og nå synes han … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 1. juli 2009»

Aalesund FK stenger treningene, vi gir viktig info til eventuelle deltagere på Vålerengas barnefotballskole og det blir heller ikke i år noen Royal League.

Kampen mot AaFK

Det har skjedd en del med Kjetil Rekdal i det siste (dvs media er i harnisk, med lite annet bedre å ta seg til), og nå synes han nok får være nok.

– Det har vært mye styr i det siste og vi trenger arbeidsro, sier Kjetil Rekdal til smp.no.

Og måten arbeidsroen skal opprettholdes består i å stenge nettopp media fra samtlige treninger fram til kampen mot Vålerenga.

Samtidig leser vi at NFF i sin ufattelige visdom har bedt AaFK om en rapport, om «Bakkesaken» selvsagt.

– Jeg vil ikke kommentere noe av innholdet i rapporten. Jeg er ferdig med den saken, sier Kjetil Rekdal.

Hvilken virkning dette vil ha på Vålerengas sjanser er ikke godt å si, men vårt tips er noe i retning av overhodet ingen virkning alls. Men man kan jo la seg more av oppførselen til noen og enhver mens vi venter på kampen.

Forøvrig. Renner det vanligvis over av journalister på AaFKs treninger?

Ingen Royal Leauge

Det ser dårlig ut for Royal League, for 3. år på rad blir det ikke noe av turerningen, dette grunnet manglende sponsorer. Ingen bombe akkurat, når ligaen ikke greier å skaffe penger midt i oppblåsningsfasen av den finansielle boblen er det vil lite som skulle tyde på at man skulle greie det nå på tampen av krisen.

– Styret har derfor allerede nå dessverre besluttet at turneringen 2009/2010 ikke gjennomføres, skriver Royal League i Aftenposten tror vi det var.

– Det er fortsatt styrets oppfatning at turneringen har stor betydning for klubbene og spillernes utvikling i forhold til internasjonale oppgaver. Styret har derfor besluttet å fortsette samarbeidet i de tre land og i felleskap jobbe for å skaffe det nødvendige økonomiske grunnlaget for å gjenoppta turneringen.

Men det blir i så fall først i 2010/2011.

Barnefotball, en liten ting til

Vi glemte visst det aller vikitigste når vi skrev om barnefotballsatsningen i Vålerenga: nemlig hvordan du kan få nettopp din pode innrullert i skolen. Det er svært enkelt, send bare en epost til barnefotballskolen(at)vif.no.

Og for ordens skyld, skolen foregår på Vallefeltet hver onsdag fra 19. august til og med onsdag 16. semptember fra kl. 17-18, dvs totalt 5 ganger. Målgruppen denne gangen er barn født i 2005, 2004, 2003 og 2002.

Legg igjen en kommentar