Dagboka torsdag 25. juni 2009

Vi er et topplag etter halvspilt serie. Vi får skryt i avisa. Og på søndag kommer kjøpelaget fra Trondheim til Ullevaal. Singh – Fellah – Abdellaoue Furuset, Holmlia, Hasle. Oslo Øst. Hallo! Vi har en melding til dere der ute: Vålerenga er på gang. Den lokale satsninga begynner å sette sine spor. Ballbingene på øskanten … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 25. juni 2009»

Vi er et topplag etter halvspilt serie. Vi får skryt i avisa. Og på søndag kommer kjøpelaget fra Trondheim til Ullevaal.

Singh – Fellah – Abdellaoue
Furuset, Holmlia, Hasle. Oslo Øst. Hallo! Vi har en melding til dere der ute: Vålerenga er på gang. Den lokale satsninga begynner å sette sine spor. Ballbingene på øskanten begynner å betale seg. Dette er generasjonen som skal redde Norges fotballære. Legg til Leigh, en Abellaoue til, Brix, Fredheim Holm, Nouiri og en drøss med smågutter som har ett eneste mål her i livet:
De skal bli gode i fotball.

De skal spille fotball slik fotball skal spilles.

De skal slå stikkpasninger.

Som så dempes og flikkes videre på hælen.

Og til slutt avslutte iskaldt fra 8 meter.

To minutter på overtid.

Mot et lag som ikke har gitt Norge noe annet enn anti-fotball, avdanka vrakgods fra andre klubber, utlendinger fra land ingen vet hvor ligger og en tannbørste.

Hallo – hallo!

Fotballnorge dette er bare en advarsel. Vålerenga er tilbake, vi er tilbake og denne gangen skal vi bli.

…solstikk 1
Det var varmt i går, mange hadde nok sitt med å holde koken oppe i 2 x 45 minutter. Kåre Ingebrigtsen mener at Bodø/Glimt var fullt på høyde med Vålerenga, han skjelte ut TV2s reporter på spørsmål om straffesituasjonen der Bojan skal kippe ballen forbi Hamoud som på sin side stopper ballen med hånda. Tilsvaret fra Ingebrigtsen var dette:
«Straffespark? Faen, skal vi starte med 100 meter tillegg i hver kamp? Vi får jo straffespark mot oss i hver kamp. Hvorfor skal de ha straffespark?»

Nei, si det Ingebrigtsen. Si det.

…solstikk 2
Vi vet ikke om dommeren sleit i varmen, men det kunne virke som om Ken Henry Johansen så det han ville se. Dårlige dommere er en ting, men dommere som til de grader overser en rekke situasjoner og som gir Martin Andresen gult kort for en skulder mot skulder takling, og som ikke gir gult kort (evt. rødt) for fellinga av Moa i straffesituasjonen burde ikke dømme i norsk Tippeliga.

…solstikk 3
Vi har ikke vane for å drive ap med folk som har rare navn, men vi lurer på om foreldrene til gårsdagens dommer hadde fått i seg litt for mye lystgass på sykehuset.
Hvem kaller sønnen sin Ken Henry?

Ben Kato og Rosa Lisa?

…solstikk 4
Ærlig talt folkens.
7543 tilskuere er rett og slett en vits.

Og når det er sagt:

På søndag er det «storkamp» mot kjøpelaget Rosenborg. Billettene går så det suser i følge Sjappa. Målet er over 20.000 tilskuere.

Vi mener at det eneste målet må være å fylle Ullevaal til randen!

Nå må må folk våkne der ute.

Hallo vi har noe på gang – vi er Vålerenga – snart det eneste topplaget i Oslo.

Vålerenga i dag
Fyre seg opp til søndagens kamp – den blir årets oppgjør i Tippeligaen – garantert.

Legg igjen en kommentar