Dagboka onsdag 17. juni 2009

Vi er heldige i dag, vi skal på kamp. Det er det ikke alle som får lov til. Grethe Hjortdal vet hva hun vil, og vi blir definitivt ikke forelska i lærer´n. Utydelig Dagbok i går I mandagens dagbok holdt vi leserne på pinebenken med en liten hemmelighet da vi skrev: I løpet av dagen … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 17. juni 2009»

Vi er heldige i dag, vi skal på kamp. Det er det ikke alle som får lov til. Grethe Hjortdal vet hva hun vil, og vi blir definitivt ikke forelska i lærer´n.

Utydelig Dagbok i går

I mandagens dagbok holdt vi leserne på pinebenken med en liten hemmelighet da vi skrev:

I løpet av dagen vil vi komme med mer info, en nyhet som berører både klubben og VPN. Du kan vri deg i spenning, men for ikke å være kjipe kan vi si at det ikke har noe med at Pa eller andre spillere er signa og heller ikke på andre måter berører det sportslige. Kult er det definitivt.

Vi har mottatt et par reaksjoner, som denne fra Pål:

– Er det bare jeg som er svimmel eller kom det ikke noe mere info? Hvis det kom og jeg bare ike har fått det med meg, kunne dere være så snille å fortelle meg hva det var? Blei drit nysgjerrig jeg =)

Det vi glemte var å røpe hemmeligheten. Nei, vi glemte det egentlig ikke, men vi var altfor utydelige om at det var hemmeligheten vi avslørte når vi i går skrev om Bjørn Heidenstrøm som lørdag starter sykkelturen sin til Sør-Afrika, altså på den internasjonale flyktningedagen. På sin lange sykkelreise skal han profilere Flyktninghjelpens arbeid. Organisasjonen vil også bistå når Bjørn skal reise gjennom Kongo og andre risikofylte land.
Les mer om turen på vif-fotball.no .

VPN beklager. Vi lover å skjerpe oss.

Another Prick In The Wall

Tankene går via Pink Floyd til tørre, grå lærerfrakker med kritt på. Den første, og sannsynligvis største, cupbomba er allerede detonert, takket være en tavlebeskuende rektor uten sans for krittmerker andre steder enn på tavla.

I kveld møter vi Ullensaker/Kisa i tredje runde på Ullevål, og det er sørgelig at laget ikke kan stille med en av sine aller beste spillere, midtbanestrategen Ståle Rønningen. Han får ikke lov av rektor på skolen der han jobber . Han har værsågod å stille på avslutningsfesten på skolen. Rektor er urokkelig og kommer ikke til å endre syn.

– Jeg vil ikke bruke mer tid på dette, beklager, sier rektoren til TV 2 Sporten

Hvem er så denne rektoren?

Grethe Hjortdal . 61 ½ år. Rektor på Høvik Verk skole i Bærum. Skolens hjemmeside har flere opplysninger, blant annet reportasje og bilder fra festlighetene på skolen rundt sekstiårsdagen hennes der hun troner med gullkrone. Les her og se bildeserien her.

Her takker hun alle som bidro til at dagen hennes ble så fin. Men å prøve å bidra til at Ståle Rønningen kan få en fin dag i dag, kommer ikke på tale. Rektor bestemmer. Du verden så sosialt intelligent man kan bli innafor sin egen, lille private midtsirkel av kritt.

Kampen i kveld

Ullensaker/Kisa har alle forutsetninger til å drive det langt i lagidrett, sandvolleyball ville vært midt i blinken der oppe. I stedet for har de altså valgt fotball, og med et visst hell. I fjor kom de seg også til tredje runde der de ble slått ut av Fredrikstad med 0-1.

Les mer om laget på VPN Spesial, Ull i fåreklær. Vålerenga stiller mest sannsynlig uten Moa som tråkka over på treninga i går. Trener Tor Ole Skullerud er heller ikke med , han er på kurs, og overlater roret til Kaz Sokolowski og Andrea Loberto.Les mer om 19-mannstroppen på vif-fotball.no Men infoen fra klubben om at dette er Vålerengas første møte med Ull/Kisa, må tas med en neve salt. Ved hjep av Jarles VIF-statistikk har vi talt opp to og et halvt cupmøte tidligere.

Vålerenga i dag

Gruble over rektorstanden og gå på kamp.

Legg igjen en kommentar