Vålerenga – Stabæk 0-1

Un-fucking-belivable!! Med 70-30 i «ball possession» og 3-4 soleklare sjanser, klarer vi ikke å sette kula i nettet. Stabæk hadde vel kanskje 4-5 visitter rundt vårt mål, men de spilte lurt, har en notorisk målscorer, som har hatt måltørke i det siste, som slo til igjen – mot oss så klart. Ullevaal Stadion, 15.06.2009 09.17 … Fortsett å lese «Vålerenga – Stabæk 0-1»

Un-fucking-belivable!!
Med 70-30 i «ball possession» og 3-4 soleklare sjanser, klarer vi ikke å sette kula i nettet. Stabæk hadde vel kanskje 4-5 visitter rundt vårt mål, men de spilte lurt, har en notorisk målscorer, som har hatt måltørke i det siste, som slo til igjen – mot oss så klart.

Ullevaal Stadion, 15.06.2009 09.17
Tippeligaen 13. runde, 11346 tilskuere

Vålerenga 0 ( 0) – Stabæk 1 ( 1)

Mål:
0-1 Nannskog (23)

Vålerenga: Perkins – Nouri, Muri,Hagen,Storbæk – Hæstad, Andresen, Zajic (Fellah 69) – Leigh (Mos 58), Moa, Sæternes (Berre 44)

Stabæk: Jon Knudsen — Morten Morisbak Skjønsberg, Fredrik Risp, Jon Inge Høiland, Vegar Eggen Hedenstad — Christian Keller, Henning Hauger, Mikkel Diskerud, Daigo Kobayashi (Espen Hoff fra 78.) — Daniel Nannskog (Palmi Rafn Palmason fra 33.), Fredrik Berglund.

Hoveddommer: Roy Helge Olsen

——————————————————————————–

Un-fucking-belivable!!
Med 70-30 i «ball possession» og 3-4 soleklare sjanser, klarer vi ikke å sette kula i nettet. Stabæk hadde vel kanskje 4-5 visitter rundt vårt mål, men de spilte lurt, har en notorisk målscorer, som har hatt måltørke i det siste, som slo til igjen – mot oss så klart.

Vi skulle hatt straffe er det mange som mumla når de forlot Ullevaal i går. Ja kanskje det, men vi hadde faen meg ikke scora på’n uansett.

Vi startet kampen veldig bra. Vi rulla over Stabæk de første 15 minuttene. Alt så veldig lovende ut. Nannskog slo oppgitt ut med armene opptil flere ganger, og det bruker som regel å bety at han ikke får til en dritt.

Så feil kan man altså ta. På Stabæks 2. visitt ved vår 16 meter, knuste han Papp-Panzer i hodeduellen, og la kula i lengste, utagbart for Troy. Fair enough, vi taper en hodeduell, og ballen havner i nettet. Sånt skjer. Men da er det duket for Vålerengas finslipte maskineri, som de har vist i det siste.

Men så feil kan man ta igjen. Riktig nok har vi ballen mest, men det hjelper lite når vi gjør så mange personlige feil, at selv kassedama på Kiwi skjønner at dette må gå til helvete.

Vi hadde vel bare 4 spillere som holdt mål i går, Martin, Dawda, Troy og Doffen. Vel, Bengt var brukbar til han blei skada, men han blei litt for ensom der oppe. Han ble stående mye feilvendt, og hadde ingen som trua bakrommet. Det blir det lite mål av.

Det var mye spillende fotball, om det går an å si. Men det blei også veldig langtekkelig til tider, selv om sjansene kom. Vi hadde all mulighet til å ta både ett og re poeng i denne kampen. Men horrible avslutninger ødela moroa.

Om vi ble snytt for et straffespark, tør jeg ikke si. Men vi hadde alle muligheters mor til å avgjøre denne kampen opptil flere ganger. Vi hadde en heading i stolpen, og noen feberredninger av Stabæks Knudsen. Og jeg er hellig overbevist om at vi hadde brent straffa om vi hadde fått den.

Jeg sitter igjen med en følelse om at denne kampen skulle Stabæk vinne. De hadde også 2-3 større sjanser, som enten Troy redda, eller Panzer avverga. Vi spilte vel også litt under evne i forsvaret igjen i dag, men vi slapp unna med ett baklengs.

Alt i alt er jeg vel sånn passe sur, men ikke så sur som jeg burde vært. Det kan ha noe med at vi har prestert mye bedre den siste tiden, og vi får et målkalas på onsdag som retter opp humøret. Dessuten skal Sandfjord få smake til helga. det er jeg 100 % sikker på.

Her er gårdagens dom fra VPN’s egen børsmekler.

Perkins 6
Storbæk 4
Hagen 5
Muri 5
Nouri 5
Hæstad 6 BB
Andresen 5
Zajic 4
Leigh 6
Moa 3
Sæternes 5

Innbyttere:
Berre 4
Mos 3
Fellah 6

Legg igjen en kommentar