Dagboka mandag 15. juni 2009

Det er mange måter å tape fotballkamper på. Tap kan deles i to kategorier, en med og en uten ære. Begge kategorier gir riktignok null poeng, men gårsdagens kamp faller heldigvis inn under kategorien tap med ære. Blakke, blaa og kjipe I alle år har vi hørt hvor sexy fotball Stabæk spiller, vel fotballen Stabæk … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15. juni 2009»

Det er mange måter å tape fotballkamper på. Tap kan deles i to kategorier, en med og en uten ære. Begge kategorier gir riktignok null poeng, men gårsdagens kamp faller heldigvis inn under kategorien tap med ære.

Blakke, blaa og kjipe
I alle år har vi hørt hvor sexy fotball Stabæk spiller, vel fotballen Stabæk spilte i går var like sexy som bestemora di med stay-ups og gjennomsiktig regnfrakk på alle fire over kjøkkenbordet ditt. Hvis Vålerenga, Brann eller RBK spiller slik er de straks en skam for norsk fotball. Stabæk derimot spiller morsom kontringsfotball med lekre 70-meters pasninger. Forstå det den som kan.

Kampreferat
Kampreferatet kommer i egen sak på VPN, dagboka bare konstaterer at gårsdagens kamp var en kamp preget av høy innsats og leken offensiv fotball mot et Stabæk som forsvarte seg godt. Sjansen Fellah har der han drar med seg ballen på brystet og avslutter mellom beina på Jon Knutsen i Stabæks mål ville ha blitt årets mål. Det skjer med en slik kraft, fart og presisjon at det strengt tatt ikke hører hjemme på norske baner. Alt i alt er dagboka fornøyd med gårsdagens kamp.

Første spillerforsterkning klar
Før overgangsvinduet har åpnet har vi fått inn en forsterkning. Steike for en spiller Fellah har blitt, han har løpskraften til Hæstad, ballfølelsen til Moa og teknikken til Daniel, sånn for å ta litt i. Faktum er uansett at vi har funnet en spiller som kan gå rett inn på laget og er i stand til å fylle mye av det eventuelle hullet etter Daniel. Norsk presse vil garantert prøve å selge Fellah til tysk og spansk fotball før neste overgangsvindu åpner.

Nyheter i Vålerengas univers
I løpet av dagen vil vi komme med mer info, en nyhet som berører både klubben og VPN. Du kan vri deg i spenning, men for ikke å være kjipe kan vi si at det ikke har noe med at Pa eller andre spillere er signa og heller ikke på andre måter berører det sportslige. Kult er det definitivt.

Vålerenga i dag
Slikk sårene. Bartene kommer til å gå på noen smeller de også, det er stort sett bare drittlag mellom oss og RBK, det lukter fortsatt godt av denne sesongen.

Legg igjen en kommentar