Dagboka torsdag 11.juni 2009

La da diii, la da daaa. Ikke sånn mye Vålerenga, litt landslag. Harmeet rocker for Norge Dagens store sak er vel egentlig at Harmeet goalla for U21 i kampen mot Estland. Så spilte han hele kampen mot Slovakia der Norge spilte uavgjort. Hyggelige saker. Harmeet har for Vålerenga hatt en temmelig stor kappe å fylle … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 11.juni 2009»

La da diii, la da daaa. Ikke sånn mye Vålerenga, litt landslag.

Harmeet rocker for Norge
Dagens store sak er vel egentlig at Harmeet goalla for U21 i kampen mot Estland. Så spilte han hele kampen mot Slovakia der Norge spilte uavgjort. Hyggelige saker.
Harmeet har for Vålerenga hatt en temmelig stor kappe å fylle når han har vært på banen for Martin. Da har han nok slitt litt med oppgavene, kanskje mest defensivt. Men etterhvert har han vokst litt med oppgavene, og skapt mer offensivt, syns jeg. På landsen er han iallefall fortjent, sier Yoda.

Mot Viking var det vakkert å se tre av Vålerengas unge egne på banen mot slutten av kampen.

Vi ønsker Harmeet lykke til videre, det er herlig å se fremtid i framtida.

Landslagsgruff
Eks-Vålerengastopper Wæhler som spiller på landsen med eks-Vålerengaspillerne Grindheim og Carew under eks-Vålerenga-trener Drillo. Og Kjetil er litt misfornøyd med måten ballen ble spilt igår:
– Vi må risikere mye mer enn det vi gjør i dag. Vi kan ikke hver eneste gang bare ligge bak og vente på den ene muligheten vi får, sier han til ABC-nyheter.no

Det var surt å se Norge tape igår. Men selv tror jeg på Drillo ennå. Han er et herlig forfriskende pust i norsk ellers politisk korrekt fotball. Han sier hva han mener og har peiling, ingen svak kombinasjon.

Og om jeg har fortstått Drillo rett så er jo ikke hans fotball defensiv. Han mener jo man skal angripe hardt og raskt. Presse ballfører etc. Sånn sett var det kanskje spillerne som ikke ville risikere mer og lå bakpå.
Eller kanskje var bare presisjonen i pasningsspillet og tempoet til Nederland i en annen klasse enn de fleste norske spillere evner å reprisere eller takle.
Ikke syt, Kjetil – det kler deg ikke. Spesielt når du selv scudda på det ene målet.

Uansett spiller Norge bedre nå enn under Hareide. De ser iallefall ut til å ville ta et tak. Et annet sted enn i dusjen…

Legg igjen en kommentar