Dagboka tirsdag 5. mai 2009

Vi kan ikke dy oss, vi bruker spalteplassen til å raljere over NFF i stedet for å viderføre jeremiaden om eget lag. Dessuten var vi innom Vålerenga 2s kamp i går. Akkurat det skal vi gjøre oftere og med større konsentrasjon i tiden som kommer. Jævla nisser Av grunner som kun NFF kan forstå, og … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 5. mai 2009»

Vi kan ikke dy oss, vi bruker spalteplassen til å raljere over NFF i stedet for å viderføre jeremiaden om eget lag. Dessuten var vi innom Vålerenga 2s kamp i går. Akkurat det skal vi gjøre oftere og med større konsentrasjon i tiden som kommer.

Jævla nisser

Av grunner som kun NFF kan forstå, og med total forakt for ethvert symbolsk bidrag til drivhusgassproblematikken, har forbundet (aka jævla nisser) satt opp Vålerenga – Verdal henholdsvis Rosenborg – Gjøvik i første runde i cupen. Noe som garanterer at det blir lite bortetilskuere på begge kampene skulle en tro. Hold dere fast, for her kommer forsvaret

– Slik som oppsettet er blitt gjort, så har de to klubbene en fordel i forhold til resten av lagene i Eliteserien. Et av kriteriene når vi i de senere rundene skal sette opp hvilke lag som skal ha hjemmekamp, er å se på reisebelastningen i de foregående rundene. Dét unnlater de å nevne, sier arrangementssjef i NFF, Dag Vestlund, til ABC Nyheter.

Hm, den er slu, egentlig så forfordeler NFF Rosenborg og Vålerenga. Hvorfor det da?

Noe forøvrig klubben er måtelig fornøyd med.

– Isolert sett så har vi en fordel når det er snakk om hvor kampene senere i cupen skal spilles, sier Breen til ABC Nyheter […men…] – Det er ikke det viktigste for oss nå. Vi er opptatt av slitasjen denne reisen medfører for våre spillere. Vi har et tett program denne perioden, og det er nærmest meningsløst at vi skal dra til Verdal.

-Inviterer man til fest så man sørge for at alle kommer. Nå vil det kun være et knippe personer fra Klanen som drar oppover – tenk den festen det ville ha blitt dersom Rosenborg hadde kommet, fortsetter Breen samme sted.

Breen er forsiktig, vi derimot har den friheten at vi kan gå fullstendig bananas.

Hva slags sportslig tankegang er det som ligger bak dette her? Intet alls. Det det er snakk om er klingende mynt i NFFs kasse. For produktet NM som NFF skal selge så er det ikke akkurat en bakdel med kamper i kvart- og semifinale på hjemmebane for Vålerenga og RBK, det er et lettere produkt å selge enn Semifinale på komplett.no-arena eller Aspmyra for den del. Det glemmer disse jævla brødhuene (aka jævla nisser) å nevne.

Jævla nisser 2

Og mens vi er i gang så klemmer vi til med denne her. NRK skriver at nye krav til fasiliteter gjennom den nye medieavtalen fører til at Ullevaal stadion må skru opp leieprisene. Kontraktene går ut 2010-sesongen, men skal re-forhandlast allerede til høsten.

– Det blir ikkje billegare verken for Lyn eller Vålerenga. Vi kan ikkje leige ut stadion, og ikkje tene pengar på det. Arrangementa blir større og større. Medieavtalen stiller nye krav til stadion som betyr fleire store investeringar for oss, som gjer at vi må auke leiga, seier Jack Hemmestad, administrerande direktør i Ullevaal Stadion AS til NRK.

Resultatet av dette blir muligens at Lyn må flytte til Bislett Stadion. Annet enn å minnes Store Stå med vemod, tar vi ikke akkurat det så tungt. Men at de jævla nissene (aka NFF) har såpass lite skamvett at de kan skru opp prisene på drittbanen Ullevaal er drøy kost. Spesielt når de skylder på medieavtalen. Hvor mye penger fikk NFF fra siste medieavtale forresten? Og hvor mye av det igjen er investert i gressmatta på landslagsarenaen?

Vålerenga 2 og Martin

På vei mot superveterankamp fikk denne skribenten med seg at Martin Andresen ble intervjuet av ca. 7 journalister med TV2 i spissen foran Vallhall samt et 30 sekunders blikk på Vålerenga 2s 2-2 kamp mot Vindbjart.

Jeg spurte TV2 fotagrafen om det var noe spesielt på gang i og med alle journalistene.

– Vålerenga har no tapt et par kampa (på klingende nord-norsk).

Det er forsåvidt ingen nyhet spør du meg. De 30 sekundene hos Vålerenga 2 var mer givende. Nevnte Martin hadde spilt 1. omgang, med blant annet en målgivende pasning, men det var
midtstopper Prince Mambouana som dominerte kampbildet når jeg gikk forbi. Han var blitt flyttet opp som spiss etter halvspilt andreomgang – og takket for tillitten ved å score utligningsmålet 4 minutter før slutt.

– Vi fikk heldigvis betalt for det trekket. Prince tok for seg på topp og skapte litt ekstra trøkk. Vi stilte med et veldig ungt lag i dag og når vi først havner under er det imponerende at gutta klarer å komme tilbake sier Andreas Holter til vif.no hvor man også finner komplett referat fra kampen.

Og superveteranene? Jo, anført av en sprudlende Rune Hansen, så greide vi å snu 8-9 til 10-9 i det siste minuttet i 2. rundeskampen mot Kurlandet. Undertegnende fikk til og med sjansen til å leke Allan Jepsen da et nydelig innlegg viste seg å være et nydelig skudd som plutselig satt som limt i krysset.

Legg igjen en kommentar