Helgedagboka før Brann 19. april 2009

En kopp varm kaffe serveres sammen med sannheten om bortebilletter til dagens kamp, et grønt gress som ikke består av grønt gress og en Fellah som er tilbake i troppen. Helgedagboka er på plass. Gresset til NFF Når noe ikke fungerer eller er slik man forventer har kan man velge å ta problemene ved roten … Fortsett å lese «Helgedagboka før Brann 19. april 2009»

En kopp varm kaffe serveres sammen med sannheten om bortebilletter til dagens kamp, et grønt gress som ikke består av grønt gress og en Fellah som er tilbake i troppen.
Helgedagboka er på plass.

Gresset til NFF

Når noe ikke fungerer eller er slik man forventer har kan man velge å ta problemene ved roten og sørge for at det blir tipp topp, eller så kan man la det forbli like råttent men flikke litt på det slik at det tilsynelatende ser bra ut.
Norges fotballforbund er kjent for kun å gjøre kosmetiske forbedringer, ting er ikke blitt så mye bedre men det ser slik ut ved første øyekast.

Sist ut er gresset på Ullevål, et gress som er blitt grønt og friskt den siste uka. Redaksjonen i VPN fikk lyst til å sende blomster til banemester Finn Ericsson helt til vi leste Dagsavisen som melder at banen er malt grønn for å se bedre ut på avstand.

Hva slags lurendreierier er dette? Dette sier ufattelig mye om NFF der fasade er langt viktigere enn faktisk innhold.

Finn Ericsson forklarer banens elendige forfatning med mange kamper, sen serieavslutning og tidlig seriestart og innrømmer samtidig at flere ressurser kunne fått banen i bedre forfatning lang tidligere.
Noen forklaring gis ikke på manglende bruk av ressurser og magesåret til denne skribenten tillater ikke å spekulere i grunnene. Det er bare å konstantere at NFF driter i å gi noe særlig tilbake til leietakerne sine.

Brann, billettformidleren

På denne banen tar vi i dag mot Brann. Dette tradisjonsrike laget fra bebyggelsen hvor de heller gurgler og spyr ut ordene fremfor å artikulere slik at en blir forstått.
Frode Veie, Sjappeguden vår, er tålmodigheten selv og har forsøkt å kommunisere med Bergenserne uten at det gikk særlig bra.

– Brann har fått tilsendt 600 billetter til bortefeltet inngang 16, disse billettene selges av Brann, Brann selv er ansvarlig for utdeling av disse billettene, har du ikke fått dine billetter av Brann, så må du kontakte Brann.

Brann derimot melder på sine sider:
Billetter til Vålerenga-kampen på Ullevaal søndag som ble bestilt her på Brann.no etter klokken 10.30 onsdag ble ikke sendt ut via post grunnet tekniske problemer.
Disse billettene blir med fra Bergen til Oslo og billettene kan hentes i billettluken på Ullevaal stadion før kampstart søndag.

Frode derimot forteller at denne løsningen ikke er avtalt med Sjappa som ikke har kapasitet til å dele ut billettene på vegne av Brann, billettinformasjonen som ligger på Brann sine sider er derfor ikke riktig og klubben gidder ikke å besvare henvendelsene fra Oslo.

Helgedagboka er sikre på at kommunikasjonen vill gått mye bedre dersom man vest for fjella ville tatt seg bryet med å lære seg Norsk. Vi veit også at det er borteklubben som har ansvaret for egne supportere og at alt tullet til SK Brann har medført fysisk skille mellom Batalajonens fremmøtte i form av franske gjerder. Uten å bli for politiske anbefaler vi norske gjerder i en tid der arbeidsledigheten øker og industrien skranter, men oss om det.

Det blir fest

Foran dagens kamp skal Moa og Daniel testes, men blir trolig klare for spill. Like hyggelig er det å lese på klubbens sider at Fellah er tilbake i troppen. Denne sukkerklumpen har hatt en tøff tid med skade bak seg men har jobbet knallhardt og det varmer derfor et steinhjerte at han nærmer seg spilleklar igjen.

Videre om kampen kan vi bare konstantere at det er to jevndårlige lag som møter hverandre.
Brann og Enga har lik målforskjell men Enga har en seier noe som bringer oss foran på tabellen. Tilsvarende oppgjør i fjor, og året før det, vant vi. Dette er en tradisjon som man bør fortsette med og Helgedagboka anbefaler derfor en seier hvor Martin avgjør ved å klemme ballen i mål fra 25 meter.
For i dag skinner sola over Enga, da blir det fest!

Vålerenga i dag
Om vi var uklare så er det kamp på Ullevål mot Brann.
For dere fanzineelskere (og det burde være mange) kan vi fortelle at =Enga, Norges beste fanzine, er i salg igjen. Ser du en supporterfyr på kampen med små papirbunker og fanzineentusiasme trenger du ikke løpe og kjøpe. Bare rop på han så kommer han til deg, litt sånn som fjellet til Moses.

Legg igjen en kommentar