Dagboka onsdag 8. april 2009

Fortsatt smådeprimert etter tapet mot Tromsø, men vi satser på at påskehelgen gir både laget og supportere nytt mot. Det er tross alt en klassiker som skal spilles på mandag, og da kan vi ikke tro annet enn at gutta reiser seg. Kamp mot LSK Askeonsdag, eller hva det nå heter, og første kamp i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 8. april 2009»

Fortsatt smådeprimert etter tapet mot Tromsø, men vi satser på at påskehelgen gir både laget og supportere nytt mot. Det er tross alt en klassiker som skal spilles på mandag, og da kan vi ikke tro annet enn at gutta reiser seg.

Kamp mot LSK

Askeonsdag, eller hva det nå heter, og første kamp i 4. serierunde spilles allerede i kveld. Lik det eller ikke, det er denne virkeligheten lagene må forholde seg til, og da er det kanskje like greit å gjøre nettopp det. Med andre ord synes vi det er på sin plass at spillerene viser oss at de gleder seg til kampen borte mot Lillestrøm, og at de faktisk virker som om de har det moro når de spiller på mandag. Det er ikke for mye forlangt, er det det?

Dermed er det godt å se at Erik Hagen faktisk har skamvett. På vif.no/VIF-TV forteller han litt om hvordan han opplevde mandagen som gikk.

– Det var en grusom forestilling. Jeg var flau på vegne av klubben og overfor fansen. Jeg var så forbanna at jeg ikke orket å prate med noen. Jeg gjør en ræva kamp, men det var veldig få som fungerte i går. Alt skar seg, så jeg var ikke så blid etter kampen, sier han på det offisielle nettstedet før han avslutter.

– Vi hadde en prat i dag. Hovedpoenget nå er å gjøre ting veldig enkelt igjen. Vi må skjønne våre begrensninger og ta det derfra.

Her er VPNs tips til laget: man kommer utrolig langt med seiersvilje i fotball. Dette gjelder spesielt i kampene mot Lillestrøm, hvor ferdighetene på mange måter kan legges igjen i garderoben. Dvs, misforstå oss rett, spiller forsvaret like idiotisk dårlig som mot Tromsø, så taper Vålerenga så det synger. Men akkurat den forestillingen slipper vi vel å se flere ganger i år?

Junior Elite

Det går ikke akkurat på skinner for tiden i Vålerenga, mens vi fortsatt slikker sår etter mandagens fadese tikker følgende melding inn om unggutta: Juniorlaget tapte 0-4 mot Stabæk i går. Amin Nouri spilte greit, Kristian Brix kan vi glemme, han virker for lat. Harmeet kom sammen med Aalbu.
0-0 til pause og 0-4 i 2. omgang. Laget vårt mistet mange gode spillere i overgangsvinduet nå, så det kan bli tøft fremover. Samtidig trener flere av Stabæks juniorer med A-laget, der er Vålerenga for slappe.

Billettinfo

Det er fortsatt rundt 500 billetter igjen til Lillestrømkampen. Disse kan kjøpes i Sjappa frem til stengetid onsdag dvs kl 16:00. Etter dette kan billetter til Vålerengas felt ikke kjøpes. Med andre ord: ja du skjønner tegninga.
Billetter til bortekampen mot Odd Grenland kan kjøpes i Sjappa fra tirsdag 14 april kl 10:00. Det er åpent slag for medlemmer av klubb og klan. Billetter til denne kampen vil kun bli solgt i Sjappa, det er inget salg i Skien på selve kampdagen. Du er derved advart.

Legg igjen en kommentar