Helgedagboka lørdag 21. mars 2009

Endelig er helgedagboka her. VPN vil fra og med denne utgaven gi deg helgedagbøker til serien er over, bare avbrutt av det andre redaksjoner kaller tekniske problemer og vi kaller bakrus. I dag er det kamp mot Aalesund og Rekdal. Lei start Vi tapte vår første kamp i Tippeligaen og mer skulle det ikke til … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 21. mars 2009»

Endelig er helgedagboka her. VPN vil fra og med denne utgaven gi deg helgedagbøker til serien er over, bare avbrutt av det andre redaksjoner kaller tekniske problemer og vi kaller bakrus. I dag er det kamp mot Aalesund og Rekdal.

Lei start
Vi tapte vår første kamp i Tippeligaen og mer skulle det ikke til før verden raknet. I dag har ikke Martin og gutta noe valg, denne kampen må vinnes, ellers blir det unntakstilstand i Akersgata. Selv vi i VPN vil ikke tørre og åpne aviser i morra om det blir tap.

Hvilket lag holder Josef Fritzl med?
Avisene bestemmer naturligvis selv hva de vil skrive om, men litt trist blir man når fokuset blir å gjøre en sak av hvilket lag en siktet i en straffesak er supporter av. Vålerengafamilien er stor, i et samfunn som bare i Klanen omfatter 12 000 vil du finne mye forskjellighet både på godt og vondt.

VPN konstaterer at Arne Treholt, Gunvor Galtung Haavik, Arnfinn Nesset, Henry Rinnan og de dømte i Orderudsaken i hvert fall ikke var Vålerengasupportere. VPN undrer seg også på hvordan det kan ha seg at en høyprofilert aktiv fotballspiller blir ilagt besøksforbud hos kona på grunn av vold og fortsatt fremstilles som kosegutt av de samme åtselsdyra i pressen.

Liten mann, stor bokstaver
Mini skjønner på TV2 i dag lite av vrakingen av Strand og Jepsen. Mini mer enn antyder at vrakingen skyldes at Jepsen og Strand har kritisert Martin.

Jeg skal gi deg et hint Mini. Det er en dårlig ide å skambanke kona før du skal på swingersparty. Da fiffer du hu opp og vil ha finest mulig i innbytte. Jeg tror at vrakingen har større sammenheng med at spillerne har vært linket til andre klubber, enn at de skal ha sagt noe Martin tar seg nær av.

Stor mann, lite lag
Se intervjuet med Rekdal på VIF-TV og prøv å si at du ikke fortsatt er litt forelska i den mannen. Det varmer å høre treneren for en konkurrent si at han er og alltid har vært vålerengasupporter. Tar du med at samme mannen ga oss seriegull og kongepokal så er det i hvert fall ikke vanskelig å like denne mannen som ikke utelukker en retur til Vålerenga i fremtiden.

Stor mann, stort lag
Martin varsler endringer til dagens kamp. I tilegg til de som var benka sist har Juan Fuenmayor gått gjennom kverna til NFF og kommet ut med spilleberettigelse. Vi tror på sier, gladfotball og 4-0 med følgende lag:

Troy
Storbæk Muri Panzer Fuenmayor
Mos (1) Hæstad Martin (1 str.) Daniel
Moa Bengt (2)

Tippekampen på NRK
Når gutta løper ut i solskinnet på Ullevaal, så er du faktisk vitne til en aldri så liten begivenhet. Dette er første tippekampen fra Tippeligaen på en årrekke kl. 16. 00 på statskanalen. Det serveres neppe toddy på stadion, men litt surrealistisk er det å være vitne til andre serierunde samtidig som verdenscupen i langrenn fortsatt ikke er avgjort, samtidig som nerdene humper rundt i Nordmarka med klister under skia og Kvikk Lunsj i sekken.

Syng høyt, syng stolt

La kampen mot Aalesund bli en fest, alt ligger nemlig til rette for det nå. Vi møter mange kjentfolk på banen og det er motstand vi skal kunne herje litt med. Kongeblått mot elleve mann i keeperdrakter, hvilken jævlig opptur som kan begynne i dag klokka 16.00. Vel møtt!

Legg igjen en kommentar