Dagboka torsdag 19. mars 2009

Andresen er freda, men Dagboka truer spillerne. Jalland drar kanskje, mens Rekdal stenger treninga. Tja, hva med en Dagbok på en torsdag? Andresen er freda av Klanen – Vi gidder ikke å være bergensere og velger heller å vente litt. Det ville luktet Bergen lang vei å gå ut med krav etter én serierunde, sier … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. mars 2009»

Andresen er freda, men Dagboka truer spillerne. Jalland drar kanskje, mens Rekdal stenger treninga. Tja, hva med en Dagbok på en torsdag?

Andresen er freda av Klanen

– Vi gidder ikke å være bergensere og velger heller å vente litt. Det ville luktet Bergen lang vei å gå ut med krav etter én serierunde, sier talsmann Kjellsen til Aftenposten.

Og denne Dagbokskribenten er fullstendig enig. Takk! Klanen ville heller ikke stille i Bakrommet:

– Vi orker ikke noen store overskrifter nå. Situasjonen er ikke så prekær at vi ønsker å lage noe bråk, sier samme mann.

Vi kan ikke annet enn å nikke entusiastisk. Kanskje klubbens spillere og ledere kan spørre Klanen om hvordan man skal håndtere media i sånne egentlig-ikke-krise-tider?

Vålerenga – Aalesund

Rekdal stenger treninga til Aalesund. Det forteller Aftenposten og ANB-NTB at de har lest i en pressemelding. Da driver reka med noe lumskheter, spør du meg. Skal vi tippe på dødball-greier? Da håper vi Martin ringer Fredrik Carlsen i Aafk og lirker noen hemliser ut av han.

Exit Jalland?

– Jeg er i en prosess der jeg veier for og mot. Du kan godt si at jeg er i tenkeboksen. Jeg trenger noen dagers tenking før jeg gir endelig beskjed, sier Jørgen til Aftenposten.

Som mener Jalland er ”for lengst frosset ut” av Andresen. Sier du det?
Om Jalland skulle dra til HamKam ville det være forståelig for både spilleren og klubben.
Jalland var virkelig på kanten av storhet da han dro til Rubin. Men etter å ha kommet tilbake har han ikke fått sjansen eller overbevist på trening (tydeligvis?).
Min største takk til han nå er at han ikke har vært en av de som går ut i media og syter om spilletid osv. Du skal vite at man legger merke til sånt, Jørgen. Ønsker deg lykke til om du blir og kjemper eller om du drar til Hedmarken.

Apropos syting

Det er sjelden man tar seg i å være enig med Dildo Berg, men hans klare mening på TV2 om at bøfla ikke skal filme og fake står det litt irriterende respekt av. Den kom som følge av at Dosso i kampen mot Stabæk la seg ned da Nannskog bruste med fjæra og nesten-nikka han.

Jeg håper Martin og Toro gir tilsvarende melding til våre spillere. Har tenkt litt på dette, og selv om en filming eller faking kan påvirke en viktig kamp i vår favør så ønsker jeg ikke å se noen av Vålerengas spillere bringe skam til klubb-logoen ved sånne handlinger. Hvis noen av våre spillere gjør som Dosso gjorde vil han huskes på samme måte som Rivaldo, Fostervold, Grahn og dommeren som DiCanio lente seg mot. Det er bare reinspikka skam.

Kjære Vålerengaspillere, vær menn og stå opp for klubben i sesongen 2009. Dere er advart.

Vålerenga i dag

…er størst for fjerde gang på rad. Da på de offisielle målingene til TNS over mest brukte fotballnettsteder. Vi gratulerer og ikke minst: vi takker deg, kjære leser. For at du hjelper klubben ved å lese deres sider. Kjør på!

Legg igjen en kommentar