Drittprat

Etter serieåpninga er det lett å drite ut Vålerenga. La gå, laget dreit på draget, men veit du hva dritt egentlig er? VPN gir deg en detaljert inn.. eh.. avføring i temaet. Vår analiserte analyse er mer prosessorientert og direkte enn mediekanalisert pisspreik og vi advarer for skams skyld mot sterke scener. Jeg har litt … Fortsett å lese «Drittprat»

Etter serieåpninga er det lett å drite ut Vålerenga. La gå, laget dreit på draget, men veit du hva dritt egentlig er? VPN gir deg en detaljert inn.. eh.. avføring i temaet. Vår analiserte analyse er mer prosessorientert og direkte enn mediekanalisert pisspreik og vi advarer for skams skyld mot sterke scener.

Jeg har litt søndagsfølelse i dag. Helgen var hard, men av flere grunner enn at vi tapte en kamp på Lerkendal. Var ute og rallet lørdag, og søndag var det å sette seg ned i godstolen for å se kamp med noen små brune, diktkongen Lars Treseng fra «Stang Ut» og pølser med knekkgaranti.

Slike pølser burde komme med andre garantier enn knekkgaranti. For eksempel hadde konsistensgaranti gjort seg. Ikke når du spiser den, men når det ferdige produktet kommer ut og forlater samlebåndet.

Det er nemlig det jeg har slitt med i dag, og i dag er det er onsdag. Hvorfor det ble i dag er litt usikkert, men det er lovlig sent med tanke på at restene fra lørdag natts kebab også var ferdig prosessert i dag. Vel, egentlig var den ikke helt ferdig, for det var mye hele maiskorn som fulgte med, men det burde ha kommet ut fra fabrikken tidligere.

Folk flest sier at fiber er bra for kroppen og at det er bra for fordøyelsen, men dette kan da umulig stemme, for jeg har spist mye fiberrikt knekkebrød fra Wasa i det siste og om det er noe sannhet i slagordet deres, Wasa – du er hva du spiser, ja – da har jeg spist treg avføring, for min eksistens dreier seg nesten utelukkende om det nå.

Treg avføring er jo ingen høydare, men min kom ut bakveien innen rimelig tid. For de som ikke er så heldige at de bare har litt treg mage, men som kan gå i uker og vente på at de brune makrellene biter, så er alternativet noe som heter fekal-orale brekninger, eller Lyn-syndromet om du vil. Fekal-orale brekninger forekommer på følgende måte:

Avføring vil ikke komme ut via jerngryta og må da finne en annen vei ut. Annen vei ut? Hvor kan det være? Jeg er glad du spurte. Fokusér på den delen av fekal-orale brekninger som heter orale brekninger og tilfør så dette bildet bæsj som må ut, så skjønner du sikkert tegninga.

Jasså, synes du det var ekkelt? Se for deg Bård Folke Fredriksen som danser til Finn Bjelkes elendige Lynversjon av Three Lions Footballs Coming Home iført en ettersittende fotballdrakt. Og kun det.

Tenk så på fekal-orale brekninger igjen.

Ferdig med å ha bilder på netthinnen? Godt! Jeg har mer på hjertet for jeg har ikke sagt noe om konsistensen enda.

Husker dere de gamle skolesvampene som kunne suge enorme mengder fuktighet og som smuldret litt etter hvert? Vel, slik var det i dag, dette var en tørr svamp og den sugde opp all min indre fuktighet og uskyld. Har du prøvd å drite tørr svamp? Du sitter i hockey og presser til blodkarene i øynene sprekker og det går så sakte der bak, omtrent som kolonnekjøring over Haukelifjellet, og den første bilen er overlesset, har tyske skilter, fylt med pensjonister ute etter en naturopplevelse og med campingvogn bak.

Det er ikke uten grunn at jeg føler meg skitten, brukt og utnyttet i dag. Når jeg blir ferdig med arbeidsdagen skal jeg hjem og legge meg i fosterstilling i dusjen.

Legg igjen en kommentar