Dagboka onsdag 18. mars 2009

Juan, Truls, Jon, Reidar og Esten. Det er dynamitt det. Eller Dagboka. Fuenmayor er nr 18 På klubbens sider forteller de om vår nye mann som venter på arbeidstillatelsen sin. Når den kommer er usikkert, og det samme er da kampen mot Aalesund. Han arver nummeret til Rune Lange, noe vi ikke håper er et … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 18. mars 2009»

Juan, Truls, Jon, Reidar og Esten. Det er dynamitt det. Eller Dagboka.

Fuenmayor er nr 18
På klubbens sider forteller de om vår nye mann som venter på arbeidstillatelsen sin. Når den kommer er usikkert, og det samme er da kampen mot Aalesund. Han arver nummeret til Rune Lange, noe vi ikke håper er et omen. Han er landslagsmann for Venezuela og skal spille mot Argentina og Colombia i mars. Juan Fuenmayor, tienes cojones para su equipo? En Noruega me gustas helado muy frio. Welcome!
(jepp, ute og sykler der)

Norbrekken er tilbake
Han er nå styreformann i Vålerengas styre, forteller Aftenposten. Breen er glad og Norbrekken har fokus på kostnadskontroll:
– Pengebruken som har fått lov til å skje i norske klubber har vært hårreisende, sier han til avisen.

Vel, han har kanskje lært et og annet siden 90-tallet da han og klubben brøyt milliongrensa for spillerlønninger med Hai Ngoc Tran, om vi husker rett.

Mann med bred erfaring og sterkt nettverk. Gjør ikke noe at han faktisk kan noe om penger og. Sannsynligvis bra for Vålerenga. Velkommen tilbake, Jon!

Sagaen fortsetter
De debatterte Vålerengas hei og hå på NRKs Bakrom. For meg er Bakrommet pur homoerotikk, det ligger i navnet. Truls Haakonsen stilte der herlige Morten P får være så ofte. Og hadde med seg Freddy.
Vi noterer oss at Truls også villig svarer til Aftenposten om nye problemstillinger som kan ha forårsaket sesongstarten. Han ønsker ikke dramatisere støyen i Vålerenga, men sier: ”Man skal være forsiktig med å ligge for lenge ute etter en dårlig sesong. Det er ikke bare treneren man begynner å mislike når man er så lenge borte hjemmefra”

Den er fin. Den tenker jeg demper stemninga og får media av nakken til klubben…
Og det blir nok også stillere om vi stiller på alt vi blir spurt om.
Eller kanskje vi nå faktisk burde være litt mer stille og la denne litt kunstige stormen løye?
Da er det kanskje lurt å ikke gi media nye ting de kan vrenge?
Og gidder media kanskje skule i retning skarrepakket? De syter jo mer enn oss? Hallo!

Hva i all verden er det som skjer?
I går sa vi ikke noe pent om tabloidistene i Dagbladet og VG. Og vi sa noe pent om Sollie i Dagsavisen. Så leser vi sistnevnte og finner en småkritisk (men ikke helt Pedersen og Dæhli!) artikkel om status i Vålerenga. Mens vi i Dagbladet finner en ganske fin kommentar av Esten Sæther, en mann vi ikke akkurat forbinder med heftig innsikt i supporterkultur, som attpåtil mener Dagboka sa noe lurt i går? Og som kommer med følgende gullkorn:

”IGJEN gjelder det å huske at det å forme sterke lag tar tid.
Men er det noe ekte klubbtilhengere har nok av, er det nettopp det.
De velger klubb for livet. Ikke etter første serierunde.”

Dra meg nå baklengs inn i fuglekassa, nå står ikke verden til påske. Eller så har de en hemmelig avtale om å holde VPN ute av balanse. For vi er jo en gjeng som heller vil dras nakne over puffet, sprøstekt ris med tunga spikra med kirkedørsnagler til lasteplanet på en Bedford enn å si noe pent om noen i media.

Må jeg si takk?

Vålerenga i dag
Vålerenga Ishockey – Stjernen på Jordal kl 1830. Revansje for gutta kommer etter en smell i Stjernehallen. Støtt dem!

Legg igjen en kommentar