Dagboka fredag 6. mars 2009

Seier mot Sandefjord etter scoring av en midtstopper. Klanen snur. Sola er oppe selv om klokka er søtten-tretti. Det er seriestart om 9 dager. Laget kommer hjem, livet ruller videre og lengselen blir bare større og større for hvert minutt som går. Laget To seiere mot to lag vi skal møte minst to ganger hver … Fortsett å lese «Dagboka fredag 6. mars 2009»

Seier mot Sandefjord etter scoring av en midtstopper. Klanen snur. Sola er oppe selv om klokka er søtten-tretti. Det er seriestart om 9 dager. Laget kommer hjem, livet ruller videre og lengselen blir bare større og større for hvert minutt som går.

Laget
To seiere mot to lag vi skal møte minst to ganger hver i løpet av månedene som kommer. Er vi i rute? Er vi på gang? Kan dette holde? Svaret får vi kanskje på søndag. Da er det kamp mot Stabæk i den svært så omtalte «Charity-Shield-kampen.
Det har vært mye om og men, prisen er 200 for en billett (300 for andre enn Klanen), overskuddet skal gå til UNICEF – men hvor mye skal gå dit? Skal Telenor har penger? Skal Stabæk ha penger, eller går det uavkorta til en organisasjon som arbeider for at barn i hele verden skal ha det bra.

Klanen har i alle fall snudd i sitt syn og oppfordrer alle til å komme seg på kamp, synge høyt, støtte Vålerenga og UNICEF. La oss vise storsinn, la oss drite i at ting koster litt mer i dag. Penga går til en viktig sak, det er i alle fall undertonen vi leser i vårt eget intervju med talsmann Knutsen i Klanen.

Bakgrunnen for at Klanen snur er det andre intervjuet du finner på VPN om denne saken. Her svarer Ingebrigt Steen Jenssen på en del intrikate spørsmål, og han er smart nok til å å love at penga går uavkorta til UNICEF (med unntak av de direkte kostnadene Stabæk har tilknyttet arrangementet). I intervjuet legger også kommunikatøren Ingebrigt seg flat for at man ikke har involvert supporterne i planleggingen:

«Til sist tilføyer Ingebrigt at han ser at ting burde vært gjort annerledes og at man ville vært tjent med å involvere supporterklubbene i prosessen knytta til planleggingen av kampen. Han skjønner at supporterorganisasjonene er skeptiske, både fordi det ligger i supportersjela å være skeptisk og fordi man ikke har vært mer involvert og informert i selve planleggingen. »

Vel, slik kan det gå når man skal flytte fra hølet Nadderud til Norges største innendørshall. Ikke nok med det, man inviterer den største gjengen med supportere i Norge – der omtrent halvparten går på trygd, har rusproblemer, er uten fast bopel, jobber på lager eller driver dank. (Øy, fingra av tastaturet Preben!)

Vi ser i alle fall fram til litt skikkelig fotballstemning igjen. Og håper på en feiende flott kamp, der ungutta nok en gang markerer seg. Og forresten: Grattis med goalen Stefan!

Livet
Mtt første modem ga meg 14,4 Kb/s. I dag kom det et firma og la opp en ny ADSL-linje i mitt nye hus. Den skal visstnok være på 20 MB/s – ikke synkron dessverre, men det går liksom videre dette her gitt…
Og med det skulle jeg være rigga til å motta det som måtte komme i min genrelle retning av tekst, bilder, lyd og hva det nå enn måte være på den digitale superduperinformasjonsmotorveien.

Leve framskrittet, ja til mer pomp og prakt på fotballkampene og pauseunderholdning med duskedamer, kasting av stresskoffert og rulling av ball i alle mulige størrelser. (Øy, fingra av fatet sa jeg Preben!)

Lengselen
Noen ganger når jeg ligger våken og ikke får sove om nettene tenker jeg på kamper jeg har sett. Ikke på kamper som er dårlige, men kamper jeg husker av en eller annen grunn. Så lager jeg mine egne bilder inni hodet mitt, smiler for meg selv og så sovner jeg.
Oppskriften på hvordan du skal få tida til å gå er herved gitt.

Vålerenga i helga
Dra på kamp, gi penger til UNICEF, lag stemning og ha det gøy! (Og ta kollektivtransport til Fornebu – bil er synonymt med helvete.)

Legg igjen en kommentar