Dagboka fredag 30. januar 2009

Treningskamp mot Start på Valle i dag. Dessuten så synes vi, med flere, at vi kunne hatt bruk for en midtstopper til i klubben. Irritasjonen fra Bastionens side i forbindelse med klikkedebatten overser vi glatt. Treningskamp mot Start Vålerenga møter et Start uten dinosaurene Ole Martin Årst og Erik Mykland (morsomme spillere javel, men dinosaurer … Fortsett å lese «Dagboka fredag 30. januar 2009»

Treningskamp mot Start på Valle i dag. Dessuten så synes vi, med flere, at vi kunne hatt bruk for en midtstopper til i klubben. Irritasjonen fra Bastionens side i forbindelse med klikkedebatten overser vi glatt.

Treningskamp mot Start

Vålerenga møter et Start uten dinosaurene Ole Martin Årst og Erik Mykland (morsomme spillere javel, men dinosaurer like fullt) i treningskamp i dag. Selv om vi kun skriver slutten av januar så begynner det alt nå å ligne på alvor, det er tross alt ikke mer enn seks uker til seriestart.

– Vi ønsker å nærme oss et lag vi skal satse på tidligere i år enn i fjor. Allikevel er det veldig god konkurranse på mange av plassene, så det er lurt å melde seg på nå, både i trening og i de kampene vi spiller, sier Tor Ole Skullerud til vif.no, og fortsetter

Hele tiden nå ønsker vi å se om vi tar noen steg og utvikler oss gjennom de ukene vi øver. Vi spilte mot Skeid sist og nå møter vi et Tippeligalag. Det blir spennende å se hvor vi står i forhold til dem og hvor langt de har kommet. Denne kampen blir en fin utfordring for oss.

Skullerud antyder at det laget som starter går på banen som et slags foreløpig førstelag, det blir blant annet ikke massiv bytting i pausen.

Mostafa Abdellaoue og Dawda Leigh er begge småskadet, samtidig er Erik Hagen meldt klar. Troppen består av: 1 Troy Perkins, 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 4 André Muri, 5 Erik Hagen, 6 Freddy dos Santos, 7 Daniel Fredheim Holm, 8 Martin Andresen, 10 Lars Iver Strand, 11 Morten Berre, 13 Jarl André Storbæk, 14 Bengt Sæternes, 23 Kristofer Hæstad, 24 Stefan Strandberg, 26 Bojan Zajic, 28 Harmeet Singh, 31 Kristian Brix.

Definitivt en begivenhet å få med seg, enten på Valle eller via VifTV. Sånn ca. kl 14.00 en gang.

Stallen

Og mens vi snakker om sola, så uttaler Tom Henning Hovi omtrent samme bekymring som Dagboka gjorde da Stefan Strandberg ble kjøpt: Tre midtstopper er knappest nok til å vare en hel sesong. Eller i Tom Henning egne ord (også de til vif.no)

– Jeg tror det er behov for en eller to spillere til, spesielt på midtstopperplass. Vi har Hagen og Muri i tillegg til Strandberg, men han er ung. Får vi et par skader står vi litt utsatt til.

Samtidig melder tips (tipsgaming.com) at Vålerenga er den klubben i tippeligaen som har færrest utlendinger. Faktisk kun tre: Troy Perkins, Alan Jepsen og Bojan Zajic. Og det mens Lyn, Rosenborg og Sandefjord har fyllt opp hele kvoten med elleve utlendinger hver i stallen. (Noen som husker skrytet fra RBK om at de satset på lokale trønderske krefter?).

Uansett, og i og med at Jørgen Horn neppe kommer tilbake til Oslo med det første, synes vi kanskje det hadde vært lurt om en eller annen hadde satt sammen 2 og 2 og kommet fram til en spennende utenlands stopper. Og det helst før krisen melder seg med skade på Muri og Erik Hagen i kortkarantene tidlig i juni en gang.

Legg igjen en kommentar