Kødda med Enga – Dumpa av NFF

NFF har for en gangs skyld sett det samme som det vi på tribunen ser. Da NFF plukket ut kremen av norske dommere til å representere Norge internasjonalt, fant man ikke lenger plass til Svein-Erik Edvartsen. Edvartsen dreit seg så mye ut i 2008 i Norge at man ikke lenger tar sjansen på å sende … Fortsett å lese «Kødda med Enga – Dumpa av NFF»

NFF har for en gangs skyld sett det samme som det vi på tribunen ser. Da NFF plukket ut kremen av norske dommere til å representere Norge internasjonalt, fant man ikke lenger plass til Svein-Erik Edvartsen. Edvartsen dreit seg så mye ut i 2008 i Norge at man ikke lenger tar sjansen på å sende han ut i Europa.

NFF har for en gangs skyld sett det samme som det vi på tribunen ser. Da NFF plukket ut kremen av norske dommere til å representere Norge internasjonalt, fant man ikke lenger plass til Svein-Erik Edvartsen. Edvartsen dreit seg så mye ut i 2008 i Norge at man ikke lenger tar sjansen på å sende han ut i Europa.

Mer opptatt av matching enn av matchen
Når du ser bilder av Svein-Erik Edvartsen i aviser eller andre media så har du sikkert lagt merke til svettebåndene han bruker. Nærmest som henta ut fra Village People doller han seg opp før og under kamp. Dette er fra nettmøte med den tidligere FIFA-dommeren i VG i fjor:
”Jeg har lagt merke til at du ofte har samme farge på drakt, svettebånd klokke ol. Er dette en gimmik du har eller er det helt ubevisst?»

”Hei Hamar-dame,
Det har nok vært min «greie» helt siden jeg dømte i 3.divisjon, men jeg har ikke alltid samme farge…”
Det hender altså at Edvartsen er helt vill og ikke har samme farge på klokkereim og svettebånd, makan til villstyring. Kanskje forklaringen på hans oppsiktsvekkende svake dømming ligger i at han bruker mye energi på de estetiske sidene av dømmingen. ”Nei nå må jeg flytte meg, her står jeg i min gule trikot ved siden av to spillere i kongeblått, så pinlig, dette matcher ikke. Hmm, hvor kan jeg stå”

Ikke bare positivt
Avgjørelsen til NFF er ikke bare positiv for norsk fotball. Driter du i buksa når du er ute på byen så er det omtenktsomt at du drar hjem, så vi andre slipper drittlukta. Det løser allikevel ikke problemet ditt, du har fortsatt dritt i trusene. Vel, det er slik avgjørelsen til NFF funker også, de fjerner Edvartsen fra Europa så de europeiske klubbene slipper møkkadømminga, men her hjemme skal han altså fortsatt fly rundt å stinke. Bra for Europa, men for oss her hjemme hjelper det altså fint lite. Det er trist at ikke NFF benytter anledningen til å sende han ned i Adeccoligaen når de først behandler tilfellet Edvartsen. Litt som den som har driti på seg vasker både kropp og klær når han kommer hjem. Norsk tippeliga er spennende nok om ikke vi skal gjøre dommerne til de som stjeler overskriftene.


Edvartsen uttaler i dag til avisene at han kom inn i en ond sirkel og at det var bakgrunnen for at avgjørelsene hans ble så merkelige i fjor. For første gang er VPN helt enige med Edvartsen. Kom deg ut av den onde sirkelen, ut av midtsirkelen, ut av fotballen. Tør vi anbefale noe innen herrekonfeksjon i motebransjens mekka på Hamar.

Legg igjen en kommentar