Dagboka lille julaften 2008

Truls Haakonsen revurdert, ingen Sokolowski, Troy er en herlig mann og 350 har gjort det igår. Litt kjærlighet fra Kina og et dikt. Her snakker vi skikkelig dagbok på lille julaften! Truls Haakonsen På en rolig lille juleaften tittet vi rundt på det internettet vi har på jakt etter litt mer om denne mannen som … Fortsett å lese «Dagboka lille julaften 2008»

Truls Haakonsen revurdert, ingen Sokolowski, Troy er en herlig mann og 350 har gjort det igår. Litt kjærlighet fra Kina og et dikt. Her snakker vi skikkelig dagbok på lille julaften!

Truls Haakonsen
På en rolig lille juleaften tittet vi rundt på det internettet vi har på jakt etter litt mer om denne mannen som nå skal være de facto statsminister i Vålerenga. Sjefen til Martin, faktisk.

Han var jo Vålerenga-aktuell for to år siden, men valgte bli i Ham Kam da lokale sponsorer stappa 5 mill inn i klubben. – For meg personlig var det viktig for mitt valg at vi fikk denne støtten fra våre største samarbeidspartnere”, sa han til Hamar Arbeiderblad da.

I HA-sporten finner vi følgende uttalelse fra vår gamle hatfavoritt med den skingrende og nasale stemmen (”Arne, Arne – her!” Solbakken til den kristne minimannen, Ullevaal 1995) Ståle Solbakken: – HamKam vil ikke finne noen som kan være slik Truls Haakonsen har vært. Han er uten tvil den personen som har hatt størst betydning for HamKam de siste ti årene. De som eventuelt er glad for at han slutter, er enkle i hodet sitt. Da vet de ikke hva HamKam mister.

– Alt annet hadde vært bedre enn Vålerenga. Brann, Lillestrøm… Det er et spesielt hatforhold mellom HamKam og VIF, sier leder for Briskebybanden, Uno Solberg til Aftenposten.

Vi kan vel trygt slå fast at vi har fått en mann som til nå har kunnet jobben sin meget godt. Akkurat skussmålet fra Solbakken sier vel en god del. Men så spørs det hva som skjer når han kommer til Vålerenga der medietrykket er noen hakk over Hamarklubben. Er Haakonsen forberedt på å sove med mobilen på puta?
En annen ting vi leser mellom linjene er at han som mange andre i fotballen ikke er noen klubb-mann, uansett hva han sier. Han ble i HamKam fordi sponsorer stappa inn penger og gjorde jobben mer interessant, ikke fordi han elsker den klubben. Like lite vil han elske Vålerenga. Og så lenge han gjør en god jobb så får vi tåle det. Bra ansettelse, Vålerenga. Men ikke bli for kjærlig med mannen for fort.

Ellers finner vi noen debattråder fra bondelandet der de snakker om fest og fyll med Haakonsenshow. Nå er aldri sånne debattforumer, inkl våre, noen sannhetsoaser. Men det er jo direktører som har gitt seg hos oss etter at utagerende festoppførsel viste seg å ikke være noe sjakktrekk når man var fersk direktør her. Kanskje greit å huske på. Men vi kan fortelle Solberg at vi ikke har et spesielt hatforhold. Det er dere som hater oss, vi bare ser på dere som kumøkk under skoa. Lukter vondt og er en smule irriterende til tider.

Ingen Sokolowski
Han går til Viking melder alle. Så da kan du stryke han av din liste over 300 mulige Vålerengaspillere i 2009. Feller ingen tårer over det, selv om han er god. Men venter i spenning på om man henter noe mer. Om man i så fall gjør det nå, eller venter man til Haakonsen er på plass i mars…?

Troy Perkins
På Sporten til NRK. For en mann. Oser av proffe holdninger, og leverte et litt føkkings annet språk i garderoben til Vålerenga før cupfinalen. Og feirer jul med Wæhler. Sjekk nett-tven til statskanalen.

350 gjorde det, gjør det du og!
350 gjorde det mandag. Allikevel er det 1800 som ikke har gjort det. Og fristen for å gjøre det er i morgen.

Allo, allo, hent sesongkortet ditt!
Hjelper ikke sitte hjemme og dra den nå, når du kan i Sjappa få.

Love from China
VPN ønsker dere alle en fantastisk koselig jul. Og videresender våre følelser for dere i form av en mail vi har fått:

Merry Christmas!

Now it seems that Christmas time is here once again, and it is time again to bring in the New Year. I hope that it will be the best you’ve ever had,and this is my «Merry Christmas»wishes to you .Every year at this special festival I am thinking of you with support and affection.

I wish the merriest of Christmas to you and your loved ones, and I wish you happiness and prosperity in the year ahead.With the old wish that is ever new, may the greeting do its share toward making your Christmas a pleasant one. And numerous loving wishes for you who will always be my valuable Christmas gift and everything to me.
Take your passion and make it come true, I support you forever!

(Og så ba han om noen julekort fra klubben, så vi sendte han videre dit.)

Vålerenga i dag
Et ekstra vers til Prøysensangen. For anledningen i nesten Hamarspråk:
Je skulle vøri trettifem i romjul’n
og hatt kontrakt te je var trettini
og slite benk og aldri slitt med kamper
og hatt en bank med millioner i.

God jul, Dagboka er tilbake i romjula.

Legg igjen en kommentar