Dagboka mandag 15. desember 2008

Litt sånn småslitne på mandag i disse førjulstider, men dagboka, den er klar den. Vi ønsker ny sportsdirektør velkommen til klubben, gratulerer Bojan med landslagspill, og begynner såvidt å tenke på treningssesongen neste år. Ny sportsdirektør Vålerenga får en ny sportsdirektør i Truls Haakonsen, som forlater Ham-Kam for å ta steget opp til hovedstadslaget. Vinklingen … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15. desember 2008»

Litt sånn småslitne på mandag i disse førjulstider, men dagboka, den er klar den. Vi ønsker ny sportsdirektør velkommen til klubben, gratulerer Bojan med landslagspill, og begynner såvidt å tenke på treningssesongen neste år.

Ny sportsdirektør

Vålerenga får en ny sportsdirektør i Truls Haakonsen, som forlater Ham-Kam for å ta steget opp til hovedstadslaget. Vinklingen i VG går i retning av Hamarsupporterenes sårede stolthet, uten at det virker som om Uno Solberg, leder i Briskebybanden går bananas.

– Det er selvfølgelig jævlig kjedelig at han går til Vålerenga, og jeg skulle gjerne sett at han fant seg en annen arbeidsgiver. Men for meg personlig er det verre når en spiller gjør det, og vi skal ikke glemme at Truls har vært her i 11 år og gjort mye bra for klubben, sier Solberg til VG Nett.

Han får samme type skussmål av våre interne kilder «…jobben han har gjort i HamKam, så er den MER enn formiddabel. Og han er dønn seriøs i jobbsammenheng nå…», så det kan se ut som om Vålerenga har gjort et varp.
Det som er mest spennede for oss er å se om man greier å fordele oppgavene på en fornuftig måte denne gangen, vi har liksom på følelsen at det var der skoen trykke i forbindelse med Aalbus avgang. Det er med andre ord ingen grunn til å hente en kapasitet til klubben dersom han ikke får oppgaver som anses som interessante eller passer til evnene.

– Vålerenga er en stor klubb og etter mitt skjønn den mest spennende klubben i Norge med det størst potensialet, sier
Haakonsen til VG.

– Truls Haakonsen er en av de i landet med lengst erfaring fra klubbdrift, og han kjenner den sportslige delen svært godt. Som sportsdirektør får Haakonsen det overordnede ansvaret for elitedelen av klubben, og manager skal rapporterer til han. Han er rett mann for å oppnå klubbens mål om å være best på å få mest ut av pengene, sier styreleder i Vålerenga Odd Skarheim til vif.no.

Set ut som om man tenker riktig i alle fall, vi krysser fingrene for at det ordner seg i praksis også: Haakonsons stiller på jobb på Valle fra 1. mars, men vi på VPN ønsker ham velkommen til klubben alt nå.

Bojan på landslaget

Bojan Zajic fikk sin andre landskamp på søndag, den første kom så tidlig som i 2004, da Serbia møtte Polen borte. Vif.no skriver at Bojan fikk æren av å starte, men også at det hele endte med 1-0 seier til polakkene. Uansett gratulerer vi Bojan med velfortjent plass i selskap med de beste.

Treningskamp mot Skeid

Og mens vi er i gang med å lese vif.no henviser vi like gjerne til Arild Rønsen som nok en gang leverer en festelig Enga inside. Hovedsaken i denne utgaven er treningskampen mot Skeid som er planlagt for 21. januar. Så gjaldt det bare å få unnagjort denne hersens jula først.

Legg igjen en kommentar