Norgesmesterdagbok

En kort og glad søndagskveldsdagbok. Vålerenga er Norgesmestere igjen! Strengt tatt var dette en svak cupfinale av Vålerenga. Man tillot jo Stabæk å score på oss, og det er altfor dårlig…. Neida, vi er ikke der, vi er jublende glade! Vålerenga tok sin revansje på Stabæk og urinerte på seriemesterne. Som mest av alt fremsto … Fortsett å lese «Norgesmesterdagbok»

En kort og glad søndagskveldsdagbok. Vålerenga er Norgesmestere igjen!

Strengt tatt var dette en svak cupfinale av Vålerenga. Man tillot jo Stabæk å score på oss, og det er altfor dårlig….

Neida, vi er ikke der, vi er jublende glade!
Vålerenga tok sin revansje på Stabæk og urinerte på seriemesterne. Som mest av alt fremsto som sutrete og frustrerte. Særlig Veigar Pall Gunnarsson var som den drittungen han er. Men drit i dem, vi er da mer opptatt av noe annet enn et fotball-lag som nesten ikke får opp aggroen i meg i det hele tatt.
Vålerenga derimot fremsto som det fotball-laget vi alle har håpet at de skulle være. Moa og Daniel var spissparet som gjorde at jeg angret på min undring over at Bengt ikke spilte. Midtbanen var solid og jobbet Stabæks stjerner i senk, særlig Hæstad var vilter og god. Strand viste at det bor mye mer i han enn vi har sett, og skulle nesten hatt Vålerengas første mål.

Forsvaret temmet Nannskog og PallMall lett, og Troy sto for noen matchvinnere, spesielt da Alanzinho var alene gjennom. Rett og slett en flott lagprestasjon som gjør at Vålerenga igjen er cupmestere.

Sist, men ikke minst: takk til Martin Andresen. Du har allikevel i din første sesong gitt oss noe å være stolt av. Og det skal du være like stolt av selv. Jeg gleder meg til neste år.

Til slutt, noen øyeblikk fra kvelden som kan nevnes:

– Stabæksupporterne som var på t-banen for første gang og gikk av feil på Forskningsparken på vei til kampen. En hel vogn full av Vålerenga sa intet og slapp lattern løs da dørene lukket seg.

– Blå og hvite ballonger, samt dansk techno på starten. Hva er galt med blått og rødt, samt norsk techno, om man absolutt skal dit. Man kan lissom ikke helt få arrangementet til perfekt, eller?

– Men der det gikk helt rett: «Mitt Vålerenga» som ble satt på akkurat som på hjemmekamp i pausen. Så spillerne kom ut til den mens vi sang. Kan det hende at det handler om at arrangementssjefen var vel Lars Stensby? Takk, Lars.

– Da Daniel og Martin nesten løfta feil pokal. En kongepokalklassiker.

– Stemningen. Veldig god. Takk til alle som bidro.

Vålerenga i går
Kvelden før dagen fyrte vi opp i telt på Youngstorget:
Selv ikke en smule dyrt og lunkent øl kunne legge en demper på at klubben lagde en kanonfest i teltet igår. Topp artister som bl.a Bjølsen Valsemølle, Brakkebandet og Gatas Parlament gjorde at kvelden var preget av Vålerengakultur, ikke den sure følelsen av kronemelking. Æres den som æres bør, og om enn klubben har fått endel pes for noen av arrangementer tidligere så kan vi enkelt konstatere at gårsdagen er malen for fremtiden. Takk, og hvor er paraceten?

Legg igjen en kommentar